EMMA ANDES XD

Excl. BTW € 97,40  
Op voorraad

Stay safe and alert with the world's First circular safety shoe. Een moderne schoen die er niet alleen goed uitziet, maar je voeten rondom, van boven én van onder beschermt. Pasvorm: XD (Breed). Maten: 37-49 ---> Bepaal hier je maat

De werkschoen Andes heeft een stalen neus en een geïntegreerde roestvrijstalen plaat.
De dubbellaags, antislip PU-zool zorgt voor extra bescherming tegen gevaren onder je voeten.
Dankzij de energieteruggave van de schoen blijf je de hele dag actief en alert.
Dit is een volledig circulaire veiligheidsschoen: alle grondstoffen worden hergebruikt, bijvoorbeeld in meubels, bouwmaterialen én in nieuwe veiligheidsschoenen.
Veiligheidsnorm: EN ISO 20345:2011 S3, SRC
Bovenwerk: Oil Nubuck leer.
PU overneus
Hydro-Tec® Antibacteriële voering
Loopzool:*GripForce® Easy Twist PU.
Tussenzool: PU.
Voetbed: Hydro-Tec® Comfort inlegzool.
Pasvorm: D (Normaal). Maten: 37-49 --> Bepaal hier je maat

 

*GRIPFORCE EASY TWIST: UITZONDERLIJK BINNEN.

Deze zool garandeert perfecte antislip bij de meeste werkomstandigheden binnen. Dankzij zijn unieke ontwerp behoudt de Easy Twist zool zijn grip, zelfs bij natte en vette vloeren. Easy Twist zolen blijven veel langer in contact met de vloer dan standaardzolen, ook tijdens een stevige wandeling of sprint (tijdens een noodgeval in het ziekenhuis bijvoorbeeld). De Easy Twist zone zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid bij het uitvoeren van plotselinge bewegingen en manoeuvres. Plotselinge wendingen zijn mogelijk met nog minder energieverbruik. Uit tests blijkt dat met de Emma Easy Twist zool het statisch draaimoment met 35% gereduceerd wordt, wat zorg draagt voor minder spanning op gewrichten met een verminderde kans op blessures.

Meer...