Snickers Workwear

Snickers Workwear is in de praktijk de best geteste werkkleding voor professionele vakmensen.Een groot aantal vakmensen uit verschillende beroepsgroepen hebben hieraan mee gedaan. Deze vakmensen hebben tijdens het testen van de Snickers Workwear steeds de punten die voor verbetering in aanmerking kwamen, doorgespeeld aan de ontwerpers van Snickers Workwear. Net zo lang tot men geheel tevreden was over de functionaliteit, het draagcomfort en het design van de Snickers Workwear.

Snickers werkkleding is de allerbeste en meest functionele bedrijfskleding.

Ga snel naar onze Snickers webwinkel voor het complete assortiment.

Snickers Workwear is voor de hardwerkende vakmensen die de beste bedrijfskleding verdienen. Daarom is voor Snickers  werkkleding alleen het beste goed genoeg waar het de veiligheid op het werk, bescherming en functionaliteit aankomt. Al 30 jaar loopt Snickers Workwear  voorop bij de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van alles wat deskundige vakmensen ècht nodig hebben om op hun uitrusting te kunnen vertrouwen. Dag in dag uit vechten we er voor om uw professionele leven eenvoudiger, veiliger en productiever te maken. En we weten wat daarvoor nodig is. Bekijk de bedrijfskleding en veiligheidskleding van Snickers Workwear. U kun direct en gemakkelijk de bedrijfskleding en werkkleding van Snickers online kopen op http://www.snickerswinkel.nl

Wat zeggen de specialisten.

“ De perfecte bedrijfskleding? Iedere dag proberen we grenzen te verleggen om het concept van moderne werkkleding opnieuw te definiëren.” Petra Engström Product Manager   Snickers Workwear.

“ We ontwikkelen de meest geavanceerde werkkleding niet zomaar. Dat doen we omdat u het verdient,iedere werkdag.” Björn Kronke Product  Manager Snickers Workwear

“ We weten waar u iedere dag op uw werk mee te maken krijgt. Daarom biedt onze werkkleding u tijdens uw werk echte functionaliteit,comfort en bescherming.” Louise Falcone-Borg Product Manager Snickers Workwear.

“ Het zit ’m in de details. Als u een van de Snickers Workwear-kledingstukken probeert, voelt u dat meteen.Wij doen nooit concessies. Nooit. ”Sergio Akhavan Head of  Design Snickers Workwear“  

Het Assortiment van Snickers Workwear

Overal op voorbereid. Welke werkdag je ook te wachten staat, onze AllroundWork werkkleding is altijd een goede keus. De combinatie van een uitstekende pasvorm, slijtvast comfort en geavanceerde functionaliteit zorgt ervoor dat je klaar bent voor elke situatie.

Altijd onderweg en de rest een stap voor? Probeer dan de FlexiWork werkbroeken die werkcomfort en flexibiliteit naar een nieuw niveau. Deze high-tech werkbroeken zijn op het lichaam afgestemd door een body-mapped design en gemaakt van lichtgewicht stretchmateriaal. De ventilatie, stof en het model zorgen voor optimale bewegingsvrijheid.

Met geavaneerde kniebescherming, sterke Cordura® verstevigingen op precies de goede plekken en een reeks makkelijk toegankelijke zakken ben je altijd klaar om de rest een stap voor te zijn.

Werk je hard in een veeleisende werkomgeving? Bekijk dan onze RuffWork werkbroeken met een sterk ontwerp dat het zwaarste werk aankan. Deze familie van heavy-duty broeken is gebaseerd op een tijdloze uitstraling en een volledig nieuwe pasvorm. Met deze broeken ben je verzekerd van uitzonderlijk draagcomfort en beweginsvrijheid. 

Je kunt rekenen op slijtvaste stoffen en ijzersterke functionaliteiten voor langsdurige bescherming en werkcomfort. De werkbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende functieniveaus waardoor je precies de goede functionaliteiten kunt kiezen die passen bij jouw wensen. Daarnaast kun je de broeken ook in RuffWork Denim uitvoering krijgen, die een echte jeansuitstraling hebben zonder consessies te doen aan de functionaliteit.

Werkbroeken 3 Serie

Snickers biedt een brede keuze aan professionele werkbroeken.De broeken uit de 3-serie worden geleverd in 4 verschillende stoffen, maar lieft in 41 maten en 5 verschillende lengtes en een groot aantal kleuren. Welke maat of smaak u ook heeft, wij hebben de juiste broek uit de 3-serie voor u.
Optimale bewegingsvrijheid.
Ons 3-serie design met geavanceerde snit en Twisted Leg™-design anticipeert op uw volgende beweging voor een perfecte bewegingsvrijheid.
Onbeperkte functionaliteit.
Klittenbandlussen, voorzakken, holsterzakken, beenzak met vak voor mobieltje en een duimstokzak met een buitenvak, zodat u alles binnen handbereik hebt.
Lang, piraat of kort?
Het geavanceerde design voor de Snickers Workwear 3-serie is verkrijgbaar in ons gehele assortiment werkbroeken. Het hele jaar door geïntegreerde functionaliteit. De gepatenteerde mesbevestiging op onze XTR Craftsmen's Canvas+ broek houdt uw mes te allen tijde veilig op zijn plaats.
Gecertificeerde kniebescherming.
Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming. U kunt uzelf dus nu beschermen – en uw knieën sparen voor morgen. Lees meer over onze geavanceerde kniebeschermers
Slijtvast dubbele naden.
De meeste Snickers Workwear broeken hebben naden met dubbele stiksteek, die veel sterker is dan de vaak gebruikte drievoudige kettingsteeknaden. De met 2 naalden doorgestikte naden hebben 2 boven- en onderdraden voor een extreem sterke en duurzame naad die niet kan scheuren. De met 3 naalden gestikte kettingsteeknaad wordt echter alleen gemaakt met 3 bovendraden en zonder onderdraad, waardoor de naad zwakker is en snel scheurt

5 REDENEN OM TE VERTELLEN OVER 37.5® KLEDING VAN SNICKERS

Dit seizoen 2017 worden veel producten geïntroduceerd met de revolutionaire 37.5® Technologie. Degene die deze kleding draagt zal meteen een aantal voordelen ervaren. We geven graag vijf goede redenen om 37.5® Snickers werkkleding te kopen.

1.Ultieme klimaatcontrole

Kleding met 37.5® Technologie houdt een ideale lichaamstemperatuur in stand, waardoor de drager beter kan presteren. De microscopische koolstofdeeltjes in de 37.5 vezels kunnen infrarode lichtenergie van het lichaam zowel absorberen als afgeven, waardoor de stof de huid

snel kan opwarmen en afkoelen wanneer dat nodig is.

2.Superieur vochttransport

Stoffen gemaakt met 37.5® Technologie drogen tot wel vijf keer sneller dan traditionele vochtregulerende stoffen. Dit komt doordat de ingebedde actieve koolstof vocht sneller omzet in damp, waardoor het materiaal sneller droog en efficiënter het lichaam afkoelt.

3. Deze stof elimineert geurtjes

De actieve koolstof voorkomt geurtjes, waardoor kleding met 37.5® Technologie langer fris blijft en niet zo vaak gewassen hoeven te worden als gewone stoffen .

4. Positieve effecten blijven actief

De actieve deeltjes zitten permanent ingebed in het garen en zullen er nooit uitwassen of in werking verminderen. Dit betekent dat de positieve effecten van 37.5® Technologie blijven zolang het kledingstuk meegaat.

5. Natuurlijke herkomst

De 37.5® Technologie wordt gemaakt met materialen die uit de natuur afkomstig zijn, zoals vulkanisch zand en de schil van kokosnoten.

Snickers workwear ECHT GETEST.

Geavanceerde werkkleding moet op een geavanceerde manier worden getest. En niets is beter dan de werkelijkheid. Natuurlijk werken we nauw samen met de beste testlaboratoria en -instituten in Europa om ervoor te zorgen dat onze kleding aan uw verwachtingen voldoet. Maar onze belangrijkste tests worden uitgevoerd door onze Test Crew –veeleisende en hardwerkende professionals die onze kledingprototypes en nieuwe ontwerpen echt op de proef stellen en alles beoordelen, van functionaliteit, comfort en bescherming tot kwaliteit en duurzaamheid. Dat doen ze op de enige manier die telt: op het werk, soms maanden lang en in alle soorten klimaats-en weersomstandigheden. Van de poolwinters in Noord-Scandinavië tot de hitte van Zuid-Europa. En ze doen nooit concessies. Als het ontwerp moet veranderen, zeggen ze dat. Wij passen het kledingstuk aan en zij proberen het opnieuw, net zolang tot ieder detail goed zit. Pas dan is het een echt Snickers Workwear-kledingstuk – dat echt goed werkt. De Snickers Workwear Test Crew is onze ultieme bron van inspiratie. Ze dagen ons iedere dag uit. Daarom proberen we constant de creatieve en technologische grenzen te verleggen bij het ontwikkelen van geavanceerde werkkleding.

In de praktijk getest. Wat zeggen de vakmensen.

”Toen ik het eerste prototype van de XTR-werkbroek testte, voelde ik onmiddellijk een enorm verschil met andere werkbroeken. Het was de fantastische pasvorm en de functionele details. De beste die ik ooit heb gezien. Nadat ik er een tijdje in had gewerkt, stelde ik voor dat de duimstokzak iets naar voren werd geplaatst en dat de holsterpockets iets moesten worden verplaatst. Zij maaktende aanpassingen en ik kreeg een nieuwe werkbroek om te proberen.Die was perfect.” Johan Wallén. Timmerman - Zweden”

Toen ik voor het eerst de nieuwe XTR-onderkleding zag die ik ging testen, dacht ik meteen: dit ziet er veel geavanceerder uit dan alle onderkleding die ik tot nu toe heb gezien. En al na één dag hard werken wist ik dat het dat ook echt was. De kleding voelde verrassend comfortabel op mijn hele lichaam. Ik bleef gewoon de hele dag warmer en droger. Het feit dat transpiratie en vocht weg van je lichaam worden gevoerd – dat is geen onzin. Het werkt echt.” Aad Vijfvinkel. Timmerman - Nederland.

”Ik ben al 35 jaar vloerenlegger. Vroeger lag ik de hele dag op m’n knieën vloeren te leggen en plinten te plaatsen en deden aan het eind van de dag mijn knieën zeer. Toen mocht ik een vloerleggerbroek van Snickers Workwear proberen en echt, die heeft mijn werkdag totaal veranderd. Naast het comfort en de bewegingsvrijheid was de kniebescherming van de werkbroek fantastisch. Mijn knieën doen nu geen pijn meer en ik kan me niet meer voorstellen dat ik nog zonder kan werken.
”Anthony Allen. Vloerenlegger- Engeland

Imago is alles.

Wanneer het goed gedaan wordt, kan bedrijfsprofilering zichterugbetalen. Het is een kwaliteitsstempel en zegt veel over u zelf en uw bedrijf. Het helpt uw bedrijf op te laten vallen, zorgt ervoordat u zich beter onderscheidt en dat u wordt erkend om de juiste redenen. Bij Snickers Workwear weet u zeker dat u zich tot de juiste experts richt – experts die u een volledig assortiment van services met toegevoegde waarde en productopties bieden. Zoals de juiste kleuren, op maat gemaakt borduurwerk en gepersonaliseerde verpakkingen, om een paar voorbeelden te noemen. Neem vandaag nog contact op met ons om naar de inspirerende details te informeren.

Snickers Workwear borduurwerk is kwaliteit met iedere steek. Biedt u een kost efficiënte en imago verhogende manier om op de juiste manier op te vallen – voor een lange periode.

Met heat-seal logo’s van Snickers Workwear krijgt u onderscheidende logo’s van hoogstaande kwaliteit in het formaat en de kleuren van uw keuze.

LOGO ’S OP GORETEX®  EN A.P.S.™
Val op en blijf droog. Bij het profileren van uw waterdichte kleding is heatseal dé manier die ervoor zorgt dat uw kleding 100% waterdicht blijft. Als u liever borduurwerk wilt, tapen we de achterkant van het borduurmotief af om ervoor te zorgen dat het kledingstuk waterdicht blijft.

LOGO ’S op t-shirts
Heatseal is de beste keuze bij het aanbrengen van logo’s op uw bedrijfs-t-shirts. U kunt rekenen op bedrijfsprints van hogekwaliteit in alle grootten en kleuren.

De grootte doet er wel toe.
Met borduurmotieven krijgt u kwaliteit met iedere steek.Maar vergeet niet dat woorden of symbolen van kleiner dan 5mm moeilijk te lezen kunnen zijn.

Hi-Vis-LOGO ’S
Het profileren van Hi-Vis-kleding vereist bijzondere aandacht.Te grote logo’s kunnen de classificatie van het kledingstuk in gevaar brengen. Voor optimale en veilige bedrijfsprofilering kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie en de beste oplossing om uw bedrijf op te laten vallen.

LOGO ’S OP FLEECE
Wees trots in fleece met uw logo. Hier is borduurwerk de beste keuze, omdat heatseal lelijke plekken kan maken in de stof.

Reflecterende strepen.
Val op. We kunnen extra reflecterende strepen op uw werkbroek en jacks naaien. Een voordelige oplossing om uw persoonlijke beschermingte verbeteren

Persoonlijke verpakking
Wanneer u een reeks werkkleding bestelt voor al uw werknemers, hebben we de perfecte service voor u: persoonlijke verpakking. Dit betekent dat iedereen al zijn of haar werkkleding krijgt in een verpakking met zijn of haar naam erop. Dit vereenvoudigt de distributie binnen uw bedrijf en garandeert dat iedereen de juiste kleding en de juiste maten krijgt. Eenvoudig, handig en persoonlijk.

MEET JUIST - VOOR DE PERFECTE MAAT
Wat uw maat ook is, wij hebben de juiste kleding voor u. We hanteren de EU-normen (EN 340) voor kledingmaten om snel en eenvoudig voor de juiste maat te zorgen, ook over de grens heen. Onze kleding is in vele maten verkrijgbaar. Met het oog op snelheid en gemak houden we een voorraad aan voor alle standaardmaten (zie specifiek kledingstuk voor de standaardmaten). Op die manier kunnen we snel leveren. Bovendien zijn we er trots op dat we ook speciale maten kunnen leveren.Het duurt misschien iets langer, maar het is zeker de moeite waard.

Tips voor de maat:
Hoe groter de precisie, hoe beter de pasvorm. Neem uw maten op met strakke onderkleding aan. Voor een nauwkeurige meting is het belangrijk dat u strak tegen/om uw lichaam meet, maar zonder het meetlint zo hard aan te trekken dat het in uw lichaam ”snijdt”. Zorg dat het meetlint goed strak is getrokken bij het meten van het binnenbeen.

SPAAR UW KNIEËN

MET DE GEAVANCEERDE, GECERTIFIEERDE KNIEBESCHERMING

Efficiënte kniebeschermers die goed op hun plaats blijven zitten, zijn cruciaal voor een betrouwbare kniebescherming. En dat is exact wat u kunt verwachten van het gepatenteerde Snickers Workwear KneeGuard™ positioneringssysteem.

Het unieke kniezakontwerp voor kniebeschermers op al onze broeken heeft speciale naden, waardoor u onze speciale kniebeschermers in verschillende posities kunt plaatsen om te zorgen voor superieure kniebescherming.

Snickers Kniebescherming

Wanneer u de nieuwe kniebeschermers uit onze 9110-series gebruikt, kunt u rekenen op superieure kniebescherming volgens EN 14404-certificering. De geavanceerde kniebeschermers hebben een slijtvaste buitenkant en een zachte binnenkant, wat een efficiënte drukverdeling en bescherming tegen scherpe voorwerpen combineert met maximaal comfort.

Het unieke ontwerp maakt de kniebeschermers bovendien uitzonderlijk flexibel tijdens het lopen, maar ze sluiten wel mooi rond uw knieën aan wanneer u bukt.

Bovendien hebben ze hoge randen, waardoor uw knieën niet van de kniebeschermers kunnen glijden. Dus als u uw knieën wilt sparen, draagt u een Snickers Workwear broek. Dan kunt u vertrouwen op de gepatenteerde KneeGuard™ bescherming, die u bij elke beweging volgt.

EN 14404 kniebeschermingsstandaard.

Deze standaard omvat de maat, de krachtverdeling, de penetratieweerstand en de gebruikerstests van kniebeschermers.

TYPE 2, NIVEAU 1

Betrouwbare kniebescherming voor vakmensen met een mobiele werkomgeving die voor hun werk regelmatig op hun knieën moeten zitten. Ontworpen om de knieën te beschermen tegen steentjes, spijkers en andere kleine voorwerpen tot 1 cm groot op harde en vlakke ondergronden.

TYPE 2, NIVEAU 0

Effectieve kniebescherming voor vakmensen die af en toe binnen op hun knieën moeten werken.
Ontworpen om de knieën te beschermen op vlakke ondergronden.

Kniebeschermers van Snickers Workwear zijn bestemd en gecertificeerd voor gebruik met de kniezakken van Snickers Workwear-broeken, volgens EN 14404:2010.
De kniebeschermers zijn niet gecertificeerd voor broeken van andere merken.

Snickers Goretex Winddicht, waterdicht, ademend

1915 Snickers AllroundWork, GORE Windstopper Jack

Wat vind je van de kledingstukken?
Het is de ultieme werkkleding. Veel beter dan alles wat ik eerder heb geprobeerd. Hoewel de collectie ontworpen is voor koud, winderig en regenachtig weer, heb ik eigenlijk geen andere broek gebruikt sinds ik deze in september 2018 heb gekregen. Zo goed is het ademend vermogen; je gaat er niet in zweten.

Je hebt waarschijnlijk al eens eerder GORE-TEX geprobeerd. Wat voelt er nieuw aan?
Ik ben eigenlijk nog nooit eerder gevallen voor werkkleding met GORE-TEX. Ze waren altijd zo dik en stijf, wat voor mij als vakman niet praktisch is. Zowel het shell jack (1980 FlexiWork, GORE-TEX Shelljack ) en de gevoerde broek (6580 FlexiWork,GORE-TEX 37.5® Geïsoleerde Werkbroek+ met Holsterzakken) zijn verrassend dun en totaal niet stijf. Ze zitten ook echt comfortabel, dat is een andere reden waarom ik het afgelopen jaar niets anders meer heb gedragen.

Welke functies waardeer je in het bijzonder?
De duurzaamheid van de kledingstukken in het algemeen. Na iets meer dan een jaar zijn is alle kleding nog steeds volledig ademend, de stof en naden zijn intact en ze bieden nog steeds bescherming tegen een hele dag stromende regen. Meer in het bijzonder waardeer ik de stretch panelen op de achterkant van de jas. Hierdoor heb ik volledige bewegingsvrijheid, ook als ik vanaf een dak omhoog en omlaag klim. Ik vind de waterdichte Cordura® kniestukzakken ook geweldig, want anders zou ik snel nat worden bij het knielen op natte daken..

Wat is jouw bijdrage geweest aan het ontwikkelingsproces?
De binnenvoering van de broek is afneembaar via een ritssluiting in de tailleband. In de eerste versie die ik kreeg om te testen, vond ik die rits wat onhandig aanvoelen. Hij schuurde over de huid wanneer de zakken gevuld waren met zware gereedschappen.

Wat zou je tegen je collega's hier in West-Noorwegen willen zeggen?
Dat ze geen genoegen moeten nemen met iets anders dan het beste en het meest comfortabele bij het werken in dit klimaat. En het is ook een kwestie van veiligheid, omdat je gemakkelijk je aandacht verliest wanneer het weer je comfort beïnvloedt.

Goretex gegevens

- Waterdichte en duurzame GORE-TEX stoffen met getapete naden, stretch panelen en 37.5 vulling.
- Miljarden microscopische poriën in het membraan maken onze GORE-TEX kledingstukken blijvend 100% waterdicht.
- Het GORE-TEX membraan bestaat uit 1,4 miljard microscopische poriën per vierkante centimeter. De poriën zijn 20.000 keer kleiner dan een druppel water, maar 700 keer groter dan waterdampmoluculen.
- Alle kledingstukken met GORE-TEX zijn volledig winddicht. Zelfs harde wind gaat dit niet door de stof heen waardoor er aan de binnenzijde een aangenaam microklimaat behouden blijft.

Snickers First Layer

Snickers ondergoed met 37.5 technologie.
Snickers ondergoed met 37.5 technologie is vervaardigd van extreem sneldrogend materiaal - vijf keer sneller dan vergelijkbare materialen - voor een ongeëvernaard fris en droog gevoel tijdens uw werk. Snickers ondergoed met geavanceerde deeltjestechnologie met natuurlijke, actieve kokosnootkoolstof en anti-geur behandeling.
Warm en droog.Echt werkcomfort begint direct op uw huid. Onze first-layer kledingstukken zijn gemaakt van een zeer efficiënte stof die traspirantie en vocht van uw lichaam afvoert om u warm en droog te houden. XTR Body Engineered T-shirt en Shorts
Comfort direct op uw huid.
Met onze first-layer kledingstukken kunt u op een verbazingwekkende pasvorm rekenen dankzij een superieur design en uitzonderlijk comfortabel high-stretchmateriaal.
Stevig in de schoenen.
Voor werkcomfort bij elke stap draagt u onze high-tech werksokken met een innovatief design en ademend Coolmax® materiaal.
Anti-odour comfort.
De innovatieve A.V.S. stof in onze first-layer kledingstukken is een mix van comfortabel wicking polyester en bamboe koolstof van nanoformaat, wat comfort brengt door het hoge ademend vermogenen de frisse anti-odour.
A.V.S. Active Vaporize System ademt en houdt u lichaam droog - transpiratie en vocht worden van uw huid weg getransporteerd.

Snickers HIGH-VIS

Val op.

Onze nieuwe moderne Hi-Vis-kleding brengt persoonlijke bescherming naar een hoger niveau. Met de bekende Snickers Workwear functionaliteit en werkcomfort bent u altijd goed zichtbaar met deze kleding.

Een echte levensredder.

Wij nemen persoonlijke bescherming altijd serieus. Daarom hebben onze Hi-Vis-jacks, T-shirts, Poloshirts en vesten reflecterende strepen rondom, ook over en om de schouders, zodat u vanuit alle richtingen zichtbaar bent. (Ook als u bukt).

Zichtbaar comfort.

De binnenkant van ongevoerde Snickers Workwear Hi-Vis-jacks en broeken is van comfortabel katoen en de buitenkant van vuilafstotend polyester. Een brilijante mix voor verbeterd comfort en verminderd risico op transpiratie.

Duurzame stoffen voor kleurbescherming.

Onze High-Vis kleding is gemaakt van hoogwaardige stoffen om een duurzame bescherming te garanderen. Met dank aan een deel duurzaam polyester in elk kledingstukbehouden ze hun vorm en intense High-Viskleur en zijn ze bestand tegen vocht, olie en vuil - was na was.

EN 471 Hoge zichtbaarheidskleding.
Deze norm specifieert vereisten voor kleding die de aanwezigheid van de gebruiker visueel aangeven.

Er zijn 3 verschillende klassen (en klasse 3 is de hoogste klasse):
Klasse 3: Totale oppervlakte fluoreserende delen moet minimaal 0.8 m² zijn, en 0.2 m² moet reflecterend materiaal zijn.
Klasse 2: Totale oppervlakte fluoreserende delen moet minimaal 0.5 m² zijn, en 0.13 m² moet reflecterend materiaal zijn.
Klasse 1: Totale oppervlakte fluoreserende delen moet minimaal 0.14 m² zijn, en 0.10 m² moet reflecterend materiaal zijn.

HIGH-VIS EN LOGO'S.

Als u uw Hig-Vis-kleding voorziet van bedrijfslogo's, gelden er speciale vereisten. Te grote logo's kunnen de classificatie van het kledingstuk in gevaar brengen. Voor optimale en veilige uitvoering met bedrijfslogo's neemt u contact op met Snickers Workwear voor meer informatie. We helpen u graag met de beste oplossing om uw bedrijf op te laten vallen.

Direct naar High-Vis-kleding

Let op: High-Vis kleding is niet beschikbaar in speciale maten omdat deze kleding niet kan worden gecertificeerd volgens EN 471. Het fluorescerende gedeelte van kleine maten is bijvoorbeeld niet groot genoeg.

Snickers Schilderskleding

Met een geavanceerd ergonomisch ontwerp en een perfecte pasvorm combineert deze kleding optimaal comfort en bewegingsvrijheid met precies de juiste ingebouwde functionaliteit die u nodig heeft om uw werk te kunnen doen. Zo wordt uw werkdag eenvoudiger, veiliger en productiever. Schilderen is nog nooit zo leuk geweest.

Perfecte pasvorm, fantastisch comfort.

Onze nieuwe schildersbroek heeft een geavanceerde ergonomische snit met Twisted Leg™ ontwerp voor een perfecte pasvorm, voortreffelijk werkcomfort en optimale bewegingsvrijheid.

Vrouwelijke pasvorm.

Alle dameskleding van onze nieuwe Schilderscollectie is speciaal gevormd voor vrouwen. De broeken hebben een lage, voorgevormde taille en het Soft Shell-jack is ontworpen met een perfecte pasvorm voor vrouwen.

Ingebouwde functionaliteit.

U kunt rekenen op precies de juiste functionaliteit en verstevigingen die een schilder nodig heeft. Bijvoorbeeld de slijtvaste met polyester verstevigde lus voor een schoonmaakdoek, de plamuurmes-/duimstokzak en de gepatenteerde messenhouder.

Geavanceerde kniebescherming.

Bescherm uw knieën met de meest geavanceerde gecertificeerde kniebescherming die er is. De met polyester verstevigde kniebeschermerzakken zijn ontworpen voor het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem, dat u superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming biedt die al uw bewegingen volgt.

DAMES

Bij de Snickers Workwear dames serie draait alles om een ding; compromisloze functionaliteit, draagcomfort en bescherming, speciaal ontworpen voor vrouwen.

Ze hebben een lage damespasvorm, Twisted Leg™ ontwerp en Snickers Gusset™ in het kruis voor een moderne vrouwelijke pasvorm en maximale bewegingsvrijheid.

Bewegingsvrijheid.

De dameskleding van Snickers Workwear heeft een geavanceerd design voor een mooie vrouwelijke pasvorm met buitengewone bewegingsvrijheid.

Vrouwelijke vorm.
Elk dameskledingstuk is speciaal voor vrouwen ontworpen. Onze geavanceerde werkbroeken hebben bijvoorbeeld een lage taille en een perfecte vorm voor het vrouwelijk lichaam.

Functionaliteit op het werk.
Speciaal voor vrouwen, zonder dat de functionaliteit eronder lijdt. Klittenbandbevestigingen voor gereedschap, voor- en holsterzakken, duimstokzak en vak voor mobieltje houden alles binnen handbereik.

Gecertificeerde kniebescherming.
Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming.U kunt uzelf dus nu beschermen – en uw knieën sparen voor morgen.

Lage taille.Onze geavanceerde serie-3 damesbroeken hebben een lage taille en een perfecte pasvorm voor dames.

UITGERUST VOOR EXTREME BEWEGINGSVRIJHEID

DE NIEUWE GENERATIE GEREEDSCHAPSHOUDERS.

U kent het klappen van de zweep. Altijd onderweg. Van de auto naar de werkplaats, steeds weer ergens anders heen. Wanneer u dat speciale gereedschap nodig heeft, heeft u het ook meteen nodig. U moet dus eigenlijk altijd goed bij uw gereedschap kunnen.

En daar draait het om bij de nieuwe generatie gereedschapstassen en -riemen van Snickers Workwear. Ontworpen met geavanceerde ergonomische eigenschappen en functionaliteit voor de grootste bewegingsvrijheid op uw werk.

HANDIGE GEREEDSCHAPSHOUDERS.

Met onze baanbrekende Flexi Tool Tas/Rugzak kunt u uw onmisbare gereedschappen op uw rug dragen- en uw handen vrij houden voor andere dingen of om veilig een ladder te kunnen beklimmen.

DUURZAME MATERIALEN .

De Flexi Tool Tassen en Tool Tas/Rugzakken hebben stevige, met rubber beklede aluminium handgrepen. De slijtvaste bodems van rubber-plastic maken geen plekken op de vloer en zorgen dat de gereedschapstassen niet heen en weer schuiven in de auto.

GOEDE TOEGANG TOT UW GEREEDSCHAPPEN .

U kunt rekenen op een perfect zicht op en toegang tot uw gereedschappen. Alle Flexi Tool tassen en Tool Tas/Rugzakken hebben gereedschapslussen, vakken, elastieken, multifunctionele zakken en speciale houders voor uw accuboormachine.

XTR – DE PERFECTE TOOLBELT .
Onze nieuwe geavanceerde XTR Toolbelt geeft een nieuwe betekenis aan het meenemen van gereedschappen. De riem heeft een uniek zakbevestigingssysteem waarmee u de duurzame leren zakken precies kunt plaatsen waar u ze wilt hebben.

KLEEDT U OP HET WEER

Eén ding is zeker: je kunt het weer niet veranderen. Maar het weer verandert zelf wel: van seizoen tot seizoen en soms zelfs van uur tot uur. Dit vraagt enorm veel van uw werkkleding.

U moet zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden. En dat is precies wat u met het Snickers Workwear Active Climate System kunt doen.

Het Snickers Workwear Active Climate System - Werkt het hele jaar door voor u.

Al onze kledingstukken zijn zo ontworpen dat ze in samenwerking met elkaar functioneren. Dit betekent dat onze eerste, tweede en derde laag kledingstukken speciaal gemaakt zijn om samen perfecte prestaties te leveren. Zo kunt u zich eenvoudig aanpassen aan het klimaat terwijl de optimale combinatie van comfort op het werk, functionaliteit en bescherming behouden blijft, onder alle weersomstandigheden.

Het is eigenlijk zeer eenvoudig: met het Snickers Workwear Active Climate System bent u voorbereid op alles waar u buiten mee in aanraking komt. Zo kunt u een moeilijk klimaat omzetten in extreem werkcomfort. Het hele jaar door.

KOUD, NAT, HEET, VEEL WIND?

Buiten werken valt niet mee. Of het nu ijskoud of snikheet is, of als wind en regen u tot stilstand proberen te brengen, het is de uitdaging om comfortabel en goed beschermd te blijven terwijl u toch altijd gemakkelijk bij uw gereedschappen kunt. Met het Snickers Workwear Active Climate System weet u dat dat kan.

Het brede assortiment geavanceerde kledingstukken voor verschillende seizoenen is ontworpen om het probleem van het weer uit de weg te ruimen – zodat u zich volledig op uw werk kunt concentreren om altijd optimaal te presteren.

Draag de juiste kleding.

De juiste kleding dragen is eenvoudig als u goed bent voorbereid. Zorg er gewoon voor dat u uit de juiste kledingstukken kunt kiezen wanneer het weer omslaat. En zorg ervoor dat de kleding die u draagt samen een compleet systeem vormt. Volg dan deze basisregels voor uw kleding tijdens een werkdag:

 • Pas altijd uw kleding aan aan de omgeving
 • Pas uw kleding aan aan uw activiteitenniveau
 • Draag lagen kleding die goed samenwerken
 • Zorg voor vochtafvoer en ventilatie
 • Verhoog tijdelijk de isolatie wanneer u rust

BLIJF WARM ALS HET KOUD IS

Het is makkelijk om u warm aan te kleden wanneer het koud is. Maar er is wat meer aandacht voor nodig om u op de juiste manier te kleden. Want als het werk zwaarder wordt, gaat u transpireren. Maar later, wanneer u het wat rustiger aan gaat doen, koelt het vocht op uw lichaam af en krijgt u het koud.

Wat u nodig heeft is geavanceerde ventilatie en de mogelijkheid om de warmte van uw lichaam te beheersen en te regelen. En dat is precies wat u kunt doen als u zich kleedt in de 3 lagen van Snickers Workwear – om te zorgen voor uitmuntende functionaliteit en werkcomfort.

3-LAGEN SYSTEEM

Eerste laag voor afvoer van vocht.

Zet katoen maar uit het hoofd, dat neemt water op en houdt het vast. Snickers Workwear-ondergoed van zacht en comfortabel 'wicking' polyester houdt uw lichaam droog en warm.

Tweede laag voor isolatie.

Deze kleding is ontworpen om te isoleren door middel van lucht rond uw lichaam die u warm houdt. Kies uit ons geavanceerde assortiment van microfleece, fleece, en dons.

Derde laag voor bescherming tegen het weer.

Hierbij draait alles om betrouwbare winden waterbescherming. Uw kleding moet waterdicht, ademend, sterk en duurzaam zijn. Zoals onze geavanceerde nieuwe A.P.S. kleding.

DENK VEILIG.

Warm blijven in de kou is van fundamenteel belang voor veiligheid op het werk. Als u het koud heeft, kunt u minder snel reageren, wordt u minder effectief en loopt u het risico dat u verkeerde beslissingen neemt. Het menselijk lichaam kan zich aanpassen aan tropische omstandigheden,maar niet aan koud weer.

De oplossing is om uw lichaam altijd te beschermen met de juiste kleding– zoals de kleding voor koud weer van Snickers Workwear.

KLIMAAT COMFORT.

Met geavanceerde ventilatie kunt u de temperatuur aanpassen voor optimaal comfort. De voorste ritssluiting is één manier net als de mogelijkheid om de onderkant van jacks en broeken af te stellen.

Vergeet niet: veel lichaamswarmte ontsnapt via het hoofd – gebruik dus een muts of een pet.

BLIJF DROOG IN DE REGEN

Droog en comfortabel blijven in de regen is een kwestie van het kiezen van het juiste type regenkleding voor uw werk. De keuze hangt af van hoe intensief u werkt en hoe lang u in de regen werkt zonder pauze te nemen.

Als u hard aan het werk bent, is het van fundamenteel belang dat de stof goed ademt voor het ventileren van uw lichaamswarmte. Hoe langer u achter elkaar doorwerkt, hoe meer eisen er worden gesteld aan de waterproof-technologie die in het kledingstuk wordt gebruikt.

REGEN EN LAWAAI?

De afneembare beschermende capuchon met geavanceerd afstelsysteem kan over oorbeschermers worden gedragen voor extra warmte in veeleisende omgevingen.

WARMTE EN VENTILATIE.

De geavanceerde anatomische gevormde voering combineert warmte met ventilatie voor een ongeëvenaard werkcomfort. Gazen voering aan de achterkant en in de oksels voor optimale ventilatie en een lekker warme doorgestikte voering aan de voorkant voor de benodigde warmte rond vitale organen zoals het hart en de longen.

BLIJF DROOG.

Rekenop een voortreffelijk droog werkcomfort in ons 2-lagen GORE -TEX® jas met gelaste naden. Het is 100% waterdicht, winddicht en blijft urenlang uitstekend ademen.

REGEL DE TEMPERATUUR

Handige klimaatsregeling bij de taille voor het regelen van de temperatuur. Dicht voor warmte, open voor meer ventilatie.

Met het Snickers Workwear Active Climate System kunt u kiezen tussen 3 verschillende typer regenkledij:

 1. GORE-TEX
  Voor 100% droog werkcomfort tijdens langere perioden in de regen, kiest u onze GORE -TEX® kleding.(zie hieronder bij materialen)
 2. A.P.S
  Voor betrouwbare waterdichte bescherming tijdens kortere perioden in de regen, kiest u onze A.P.S. kleding. (zie hieronder bij materialen)
 3. PU
  Voor snelle en betrouwbare bescherming tijdens harde regen of minder actieve werkzaamheden, kiest u onze PU kleding. EN 343 Bescherming tegen slecht weer.

WEES DE WIND TE SLIM AF

Wanneer de wind begint te waaien, kunt u maar beter uitkijken. Want ook als het een droge, heldere dag is, zorgt de wind ervoor dat de temperatuur drastisch daalt. Als u echter het juiste type winddichte werkkleding kiest, blijft u warm en comfortabel.

Net als met regenkleding hangt de keuze af van hoe intensief u werkt en hoe lang u buiten blijft. Als u hard aan het werk bent, is de ademing van de stof fundamenteel voor het ventileren van uw lichaamswarmte. Hoe langer u achter elkaar doorwerkt, hoe meer eisen er worden gesteld aan de windproof-technologie die in het kledingstuk wordt gebruikt.

 • PROTECTIVE FLEECE
  Voor betrouwbare winddichte bescherming tijdens minder actieve werkzaamheden is Snickers Workwear Protective Fleece ideaal.
 • SOFT SHELL
  Voor winddichte bescherming tijdens kortere perioden is een Snickers Workwear Soft Shell jack de perfecte keuze.
 • WINDSTOPPER®
  Voor 100% winddichte bescherming tijdens lange perioden waarin u hard moet werken, kiest u onze goed ademende WINDSTOPPER ® Fleece of Soft Shell kleding.

Snickers Capsulized Werkbroek 6590

De eerste ingebouwde gecertificeerde kniebeschermers ter wereld

Snickers Workwear blijft werkkleding steeds opnieuw uitvinden - al sinds 1975. Nu doen ze het weer, want ze lanceren een wereldprimeur: gecertificeerde kniebeschermers die volledig geïntegreerd zijn in een eersteklas werkbroek. Met zijn onopvallende, lichtgewicht en flexibele kniebeschermers biedt deze werkbroek net zoveel bewegingsvrijheid en comfort als broeken zonder kniebeschermers.

Onopvallende, comfortabele schokbescherming

De gloednieuwe Snickers 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretch Werkbroek met kniebescherming en holsterzakken is het resultaat van ruim drie jaar onderzoek en ontwikkeling. De broek is een innovatieve combinatie van next-level sportswear technologie en de enorme ervaring in werkkleding. De 6590 werkbroek wordt de logische keuze voor vakmensen die de hele dag in beweging zijn, en dus de slijtvaste flexibiliteit nodig hebben van op de plek gelaste, gecertificeerde kniebescherming.

Slim-fit werkbroek om elke dag te dragen

Deze robuuste werkbroek is extra flexibel door 2-way stretchstof met 4-way stretchpanelen op de belangrijke drukpunten. De met CORDURA® versterkte holster-, duimstok- en cargozakken geven je nog meer functionaliteit voor dagelijks draagcomfort. En onze nieuwe, slijtvaste en toch lichtgewicht Capsulized™ kniebeschermers bieden ergonomische bescherming die de hele dag op z'n plek blijft zitten.

Zo ontstond Capsulized™

De nieuwe Capsulized™ kniebeschermers worden onder hoge druk dichtgelast op 196 °C. Aan de buitenkant is een laag slijtvaste CORDURA® stretchstof aangebracht. Daaronder zit een flexibele hechtingslaag die de CORDURA® stof vastzet op de eerste laag high density perfomance schuim. Dit schuim is dicht genoeg voor 110 kg aan schokabsorptie. Daarna komt er een paars schild van gerecycled high density rubber met een ongelooflijke dichtheid van 238 kg die doorboring kan tegenhouden. Daarna komt een laag grijs schuim met een dichtheid van 80 kg voor extra comfort. Al deze lagen samen worden afgesloten van de broekspijp met een laag polyester stof voor optimaal draagcomfort.

Bij Snickers Workwear maken ze het enige gereedschap dat elke vakman en vakvrouw altijd nodig heeft – functionele werkkleding die extra lang meegaat. Dat doen we met werkkleding vol slimme, praktische oplossingen die het werk van professionals stukken makkelijker maakt. En daarbij letten ze extra scherp op veiligheid, comfort, levensduur en duurzaamheid. Dat bedoelen ze met "Inventing Workwear". En dat is precies wat je krijgt met de nieuwe 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretch Werkbroek met kniebeschermers en holsterzakken.

De Capsulized™ kniebeschermers geven je gecertificeerde Niveau 1 kniebescherming. Omdat ze volledig zijn geïntegreerd is de juiste broekmaat en lengte cruciaal om je kniebeschermers precies op de juiste plek te houden. Check de maatgids om zeker te weten dat je werkbroek perfect past bij je lijf en je werk.