Regenkleding voor professionals

Regenkleding voor professionals

Regenkleding waterdicht en ademend. De meeste regenkleding beschermt wel tegen regenen en kou, maar je gaat er hevig in transpireren, omdat het niet voldoende ventileert en ademt en geen transpiratievocht doorlaat. En dat werkt niet. Je voelt je niet lekker in die kleding. Er is nu een nieuw produkt dat zèlf ventileert. Het materiaal waar de regenbroeken , regenjassen en regenpakken van zijn gemaakt is absoluut waterdicht maar heeft de best ademende werking van alle regenkleding. De regenpakken bieden bescherming tegen regen, kou en wind en het houdt je lichaam droog. En de prijs is ook nog eens zeer voordelig! Dit is een doorbraak in deze branche. Het maakt het ook voor de smalle beurs mogelijk om topkwaliteit regenkleding in huis te halen.

Bestel heel gemakkelijk regenkleding onlne bij Slitex. We gaan alleen voor kwaliteit met topmerkem zoals Snickers Workwear, Havep Protective Wear en Hydrowear Protectice Clothing. Snelle levering, vaak al met 2 á 3 werkdagen in huis.

Gratis verzending boven € 175 ex.btw.

TIP 1: Om onderlinge kleurverschillen te beperken adviseren wij de bedrijfskleding zoveel mogelijk van één en hetzelfde merk te bestellen.

TIP 2: Bij elk bedrijfskledingartikel begint de productspecificatie met : "Hoe kiest u de juiste maat ". Klik hierop en raadpleeg de maattabel en volg de instructies op.

Artikelen 1 tot 32 van 107 in totaal

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 107 in totaal

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Van hoog naar laag sorteren