Snickers Kniebeschermers

Snickers Kniebeschermers

Werken in een knielende houding brengt het risico van chronische klachten met zich mee, zoals knie - ontstekingen en kraakbeen verwondingen die veroorzaakt worden door ononderbroken druk op de knieën. Wij raden daarom kniebescherming aan voor alle werkzaamheden die in een knielende houding worden uitgevoerd. De bescherming moet de krachten gelijkmatig verdelen en voorkomen dat harde voorwerpen op de grond verwondingen kunnen veroorzaken. Het is belangrijk dat kniebeschermers de bloeddoorstroming in de benen niet in gevaar brengen tijdens het knielen of staan. Het moet gemakkelijk zijn voor de gebruiker om vaak van houding te veranderen en op te staan om de normale bloedcirculatie te herstellen. Snickers gebruikt type 2 kniebeschermers voor hun broeken. Voor dit type is de kniebescherming met de broek geïntegreerd, wat betekent dat je knieën altijd zijn beschermd, waar je ook gaat. Voor type 2-uitvoering hebben de kniebeschermers en broeken een gezamenlijke certificering (EN 14404), wat een veilige en betrouwbare bescherming garandeert.

Verschillende Beschermingsniveaus
Kniebescherming is geklassificeerd in drie prestatieniveaus.
Level 0 kniebeschermers zijn alleen geschikt voor gebruik op vlakke oppervlakten en bieden geen bescherming tegen penetratie.
Level 1 en 2 zijn echter geschikt voor gebruik op zowel platte als niet - platte oppervlakkenin barre omstandigheden en bieden bescherming tegen penetratie door verschillende krachten.

Pagina
per pagina
Pagina
per pagina