Bedrijfskleding

Als professional heb je verstand van zaken. Maar het leveren van topprestaties heeft niet alleen maar van doen met vakmanschap. Het gaat ook over perfect toegerust zijn voor het werk. Het weer, de werkzaamheden en het snel kunnen beschikken over de juiste gereedschappen en je veiligheid zijn allemaal belangrijke factoren die hoge eisen stellen aan je werkkleding en uitrusting. Daarom zoeken wij voordurend naar de meest geavanceerde werkkleding van de topmerken die we in ons assortiment kunnen opnemen. Hierbij worden geen compromissen gesloten op het gebied van veiligheid, bescherming en functionaliteit. Net altijd en het hele jaar door een superieur werkcomfort.

Kortom met  bedrijfskleding van Slitex beschik je over geavanceerde werkkleding van topmerken als Snickers workwear, Havep , Hydrowear , Indushirt , Santino die echt het verschil voor je kan maken. Bovendien beloven we iedere dag weer te werken aan onze missie; Je te ondersteunen bij je werk als hardwerkende professional zodat ook jij je dagelijkse topprestatie kunt blijven leveren. Bekijk hier de Snickers Workwear Catalogus 2023

Bij Slitex kun je ook terecht voor beschermende veiligheidskleding zoals: ATEX Multinorm vlamvertragende kleding, ESD kleding en Insectwerende kleding tegen teken en stekende muggen.

Bedrijfskleding en werkkleding met uitstraling, bedrijfskleding en werkkleding die bescherming biedt tijdens het werk, veiligheidsschoenen met veel comfort en veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen die er toe doen. Dat is wat we met veel passie en vakmanschap verkopen. Wanneer elke werkman of werkvrouw veilig, representatief gekleed in de juiste beschermende bedrijfskleding en werkkleding en daarbij de juiste persoonlijke veiligheidsmiddelen draagt en daardoor met plezier werkt, hebben we ons doel bereikt.

Wij halen onze voldoening uit het feit dat de werkgever blij en tevreden is over de manier waarop zijn bedrijf herkenbaar en professioneel bij zijn klanten over het voetlicht komt. Omdat we weten dat goede bedrijfsprofilering een kwaliteitsstempel is dat veel zegt over een bedrijf en dat een dergelijke profilering zich op termijn zal terugbetalen.

Bedrijfskleding van hoge kwaliteit, Zeg maar gerust de beste werkkleding.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid verkopen bij voorkeur bedrijfskleding en werkkleding die zijn vervaardigd met geavanceerde materialen. De nieuwste technologiën die het draagcomfort, veiligheid en duurzaamheid van de bedrijfskleding en werkkleding verbeteren. We werken daarom nauw samen met  A-merken in bedrijfskleding en werkkleding die deze uitgangspunten hanteren. Fabrikanten die iedere dag proberen grenzen te verleggen om het concept van moderne bedrijfskleding opnieuw te definiëren. Niet alleen maar om de meest geavanceerde werkkleding ontwerpen, maar om te weten waar u als klant en gebruiker iedere dag op uw werk mee te maken heeft. Enkele voorbeelden van geavanceerde materialen:

GORE-TEX werkkleding

GORE-TEX-werkkleding is het summum van kwaliteit. Het is uiterst duurzaam, waterdicht om u droog te houden, winddicht om u warm te houden en ademend om u de hele dag door comfortabel te houden. Het GORE-TEX-membraan bestaat uit meer dan 1,4 miljoen poriën per vierkante centimeter. De poriën zijn 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel, maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul. Dit voorkomt dat er water binnendringt en tevens helpt het bij het natuurlijke afkoelingsproces van uw lichaam doordat er transpiratievocht kan ontsnappen. Speciale GORE-SEAM-tape zorgt ervoor dat alle naden 100% waterdicht zijn. Bekijk bijvoorbeeld de Snickers 1981 Gore Tex FlexiWork Jack

Winddichte werkkleding (windstopper)
1950 Snickers FlexiWork, Windstopper 3-laags gewatteerde Jack. 

  • Windbeschermend en waterafstotend werkjack met gewatteerde isolatie op kritieke plaatsen voor extra warmte.

  • Gemaakt voor werken in koude en winderige omstandigheden en om van en naar werklocaties te gaan.

A.I.S. ACTIVE INSULATION SYSTEM

Een lichtgewicht, zachte micro-fleece stof. Dit is een ideale middelste laag voor activiteiten buitenshuis vanwege de goede isolerende en vochtafvoerende eigenschappen.
Zo blijft u warm, droog en comfortabel. Beschikbaar in twee versies: met en zonder winddicht membraan.

A.V.S. ACTIVE VAPORIZE SYSTEM

Ademend vermogen terwijl uw lichaam droog blijft: zweet en vocht wordt snel van uw huid afgevoerd

A.P.S. ACTIVE PROTECTION SYSTEM

Houdt u droog en comfortabel bij zware omstandigheden. De 3-laags constructie is ontwikkeld om koude, wind, water en vuil buiten te houden en toch optimaal ademend te zijn.

CORDURA

Cordura van Dupont is een hightechstof, gemaakt van polyamidevezel met een luchtige structuur, die voldoet aan de strengste normen op het gebied van sterkte en duurzaamheid, maar toch licht en stijlvol blijft.
Omdat het een extreem stevig en slijtvast materiaal is, wordt het gebruikt voor de versterking van slijtgevoelige delen van werkkleding, zoals zakken, knieën en mouwen.
Bovendien is het water- en vuilafstotend, eenvoudig te verzorgen en vormvast. Dit materiaal is niet geschikt voor lassen of slijpen. Kortom ideaal materiaal voor bedrijfskleding.

COOLMAX

Coolmax-stoffen zijn ontworpen om vocht van het lichaam weg te voeren en om de droogtijd van de stof te verbeteren, zodat u zich langer koel en droog voelt.
Via kanalen in de vezelstructuur van de stof is Coolmax in staat transpiratie te verplaatsten, weg van het lichaam naar de buitenkant van de stof, waar het snel kan verdampen.  
De prestaties van Coolmax zijn inherent aan de vezelstructuur zelf. Deze vezelstructuur zorgt voor consistente prestaties, was na was.
Door de zachte, lichtgewicht en ademende stof voelen uw kleren altijd natuurlijk aan.
De extra prestaties van de stof houden uw kleren comfortabel en voorzien uw dagelijkse bedrijfskleding te allen tijde van koel comfort

VERTROUWEN IN TEXTIEL

Het OEKO-TEX® label is een indicatie voor het testen van veiligheid en huidvriendelijkheid van kleding en ander textiel. De Internationale OEKO-TEX® Associatie is een onafhankelijk testinstituut, waar textiel wordt getest op schadelijke stoffen volgens de OEKO-TEX® Standaard 100 voor textielproducten die geen enkel risico voor de gezondheid vormen.