Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid

Bedrijfskleding met uitstraling zorgt er voor dat uw bedrijf sneller wordt herkend. Goede bedrijfskleding zoals Snickers Workwear en HaVep Workwear straalt kwaliteit uit. De eerste indruk van uw bedrijf wordt hiermee vergroot. De eerste indruk bepaald vaak een belangrijk deel van het succes van uw bedrijf. Kies daarom bedrijfskleding van Slitex. Investeren in kwalitatief goede en herkenbare bedrijfskleding loont. Uw medewerkers zullen dit zeker waarderen. Aangetoond is dat de betrokkenheid van uw personeel bij uw bedrijf wordt vergroot, de productiviteit verbetert en het ziekteverzuim afneemt.

Dit geldt ook voor de persoonlijke veiligheid. Persoonlijke beschermingsmiddelen moeten vaak verplicht worden gedragen. Draagcomfort is daarbij belangrijk om prettig en veilig te werken. Slitex levert een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen. Speel op safe, en kies voor veiligheid met PBM van Slitex. .

Bedrijfskleding met uitstraling, werkkleding die bescherming biedt tijdens het werk, werkschoenen en veiligheidsschoenen met veel comfort en veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen die er toe doen. Dat is wat we met veel passie en vakmanschap verkopen. Wanneer elke werkman of werkvrouw veilig, representatief en met plezier werkt, hebben we ons doel bereikt. Direct naar onze webwinkel? Klik hier!                                                            

Wij halen onze voldoening uit het feit dat de werkgever blij en tevreden is over de manier waarop zijn bedrijf herkenbaar en professioneel bij zijn klanten over het voetlicht komt. Omdat we weten dat goede bedrijfsprofilering een kwaliteitsstempel is dat veel zegt over een bedrijf en dat een dergelijke profilering zich op termijn zal terugbetalen.

Bedrijfskleding en werkkleding koop je veilig en gemakkelijk online. Bezoek onze webwinkel voor ongekende mogelijkheden.

Bedrijfskleding heeft in eerste instantie een beschermende functie tijdens het werk. Daarnaast heeft bedrijfskleding een representatieve functie. Bedrijfskleding bepaalt de herkenbaarheid en uitstraling van een bedrijf. Dan speelt de persoonlijke veiligheid een belangrijke rol. Nog veel te vaak ontstaat er letsel op het werk omdat men onvoldoende is beveiligd. Slitex levert kwalitatief goede persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoende bescherming bieden om letsel en ziekteverzuim te voorkomen. Speel op safe, kies voor veiligheid.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid is een specialistische en onafhankelijke handelsonderneming op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor professionals in de bouw, industrie, transport, groenvoorziening, automotive en technische dienstverlening.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid is een no-nonsense organisatie uit de achterhoek met een service- en klantgerichte mentaliteit. Voor ons staan de wensen van de klant centraal. Wij denken mee en zoeken, met inzet van onze kennis, creativiteit en vakmanschap , samen met u naar de juiste oplossingen op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke bescherming. 

Uw tevredenheid is onze eerste zorg.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid werkt daarom uitsluitend samen met gerenommeerde en betrouwbare merken die staan voor topkwaliteit, functionaliteit, veiligheid en draagcomfort van de geleverde producten. Daarnaast hanteren we een uitstekend garantie- en servicebeleid. 

Uw zekerheid is eveneens onze zorg.

Slitex Bedrijfskleding & Veiligheid levert een uitgebreid assortiment bedrijfskleding, werkkleding, veiligheidskleding, regenkleding, signaalkleding , promotiekleding, werkschoenen, veiligheidsschoenen, adembescherming, hoofdbescherming, gehoorbescherming, gelaatsbescherming, oogbescherming, handbescherming, valbeveiliging, ARBO - Pakketten, EHBO artikelen en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij uw kleding voorzien van uw bedrijfslogo dmv. borduren, hotseal etc.

Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid richt zich op B to B in de branches wegenbouw, bouw, installatie, industrie, automotive, transport ,(technische) dienstverlening, hoveniers, ZZPers, gemeenten(openbare werken en onderhoud en beheer), provinciale - en rijksoverheden.

Zoekt de de juiste en kwalitatief de beste oplossing voor uw bedrijf op het gebied van bedrijfskleding of persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Telefoon: 085 002 0412


Volg Slitex Bedrijfskleding en Veiligheid op facebook