Veiligheidskleding vlamvertragend

Veiligheidskleding vlamvertragend

Vlamvertragend veiligheidskleding is noodzakelijk en verplicht om ongevallen te voorkomen. Een gemiddeld arbeidsongeval of werkgerelateerde ziekte kost de werkgever circa € 6.000,-- (bron: Arbeidsinspectie Nederland). Zorg daarom altijd voor de optimale bescherming en veiligheid van de werknemers. Investeren in een goede veiligheid loont in alle opzichten. Dus speel op safe en kies voor veiligheid. De veiligheidskleding bij Slitex is van hoge kwaliteit.

 
EN 1149  IEC 61482 ISO 11611EN ISO 11612
Bescherming tegen elektrostatische oplading
Bescherming tegen thermische gevaren van elektrische vlamboog
Bescherming bij lassen en verwante werkzaamheden
Bescherming tegen hitte en vlammen

Vlamvertragende veiligheidskleding bestellen?

Het assortiment vlamvertragende veiligheidskleding bestaat uit vlamvertragende broeken, overalls, jassen, werkjacks, veiligheidsvesten, regenkleding, fleece, ondergoed, sokken, t-shirts, sweaters, winterkleding en vlamvertragende laskleding.

TIP 1: Om onderlinge kleurverschillen te beperken adviseren wij bedrijfskleding zoveel mogelijk van één en hetzelfde merk te bestellen.

TIP 2: Bij elk bedrijfskledingartikel begint de productspecificatie met : "Hoe kiest u de juiste maat ". Klik hierop en raadpleeg de maattabel en volg de instructies op.

Artikelen 1 tot 32 van 140 in totaal

per pagina
 1. Pagina:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 140 in totaal

per pagina
 1. Pagina:
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Van hoog naar laag sorteren