Snickers Bodywarmers

Snickers Bodywarmers

Snickers Bodywarmer: Innovatieve Kenmerken voor Werkcomfort

Snickers bodywarmers staan bekend om hun ergonomische pasvorm en veelzijdigheid, ideaal voor koudere werkperioden waar maximale bewegingsvrijheid essentieel is. Elk model, van isolerende bodywarmers tot die met intrinsieke vlamvertragende eigenschappen, is ontworpen om werknemers te beschermen terwijl ze comfort bieden. De bodywarmers zijn uitgerust met kenmerken zoals een verstelbare taille, een verlengd rugpand voor extra warmte en een gemakkelijk toegankelijke borstzak, waardoor ze perfect zijn voor een actieve werkdag.

Pagina
per pagina
 1. Snickers 4512 AllroundWork 37.5® Isolerende Bodywarmer
  Snickers 4512 AllroundWork 37.5® Isolerende Bodywarmer
  Excl. BTW € 86,25  
 2. Snickers 4548 AllroundWork, Winter Bodywarmer
  Snickers 4548 AllroundWork, Winter Bodywarmer
  Excl. BTW € 93,95  
 3. Snickers 4505 AllroundWork, Windproof Soft Shell Bodywarmer
  Snickers 4505 AllroundWork, Windproof Soft Shell Bodywarmer
  Excl. BTW € 66,75  
 4. Snickers 4902 Flexiwork Hybride Vest
  Snickers 4902 Flexiwork Hybride Vest
  NIEUW
  Excl. BTW € 104,95  
 5. Snickers 8029 FlexiWork, Neon Vest
  Snickers 8029 FlexiWork, Neon Vest
  Excl. BTW € 110,75  
Pagina
per pagina

Snickers Bodywarmers: Duurzaamheid en Veiligheid

Snickers bodywarmers zijn niet alleen comfortabel maar ook gebouwd voor duurzaamheid en veiligheid. Deze bodywarmers, vaak voorzien van reflecterende items voor oftewel goede zichtbaarheid, bieden zowel de nodige isolatie als bescherming tegen de elementen. Materialen zoals comfortabel polyester zorgen voor warm werkcomfort, terwijl de mogelijkheden qua bedrukking zoals een bedrijfslogo of zelfgekozen afbeeldingen zorgen dat teams een professionele en uniforme uitstraling hebben. Dit maakt de Snickers bodywarmers een perfecte tussenoplossing voor werk op de bouwplaats of een andere buitenlocatie.

Ergonomische Pasvorm: Ontworpen voor Werkprestaties

De ergonomische pasvorm van Snickers bodywarmers garandeert niet alleen comfort, maar zorgt ook voor optimaal gebruiksgemak tijdens het werk. Met specifieke eigenschappen zoals een hoge kraag voor extra bescherming tegen de kou en een plastic badgehouder, zijn deze bodywarmers volledig uitgerust om aan de behoeften van de moderne vakman te voldoen. Of het nu gaat om standaard werkzaamheden of speciale vereisten, de verstelbaarheid en de doordachte ontwerpdetails dragen bij aan een effectieve werkervaring.

Snickers bodywarmers zijn ontworpen met de professional in gedachten, waarbij elke functie gericht is op het verbeteren van werkprestaties en comfort. Of je nu kiest voor een basic bodywarmer of een model met geavanceerde veiligheidskenmerken, Snickers biedt een assortiment dat past bij de diversiteit van werkbehoeften. Deze bodywarmers zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een robuuste, betrouwbare laag die bewegingsvrijheid en bescherming biedt tijdens de werkzaamheden. Ontdek het volledige assortiment in de Snickersshop en vind de ideale bodywarmer die past bij jouw professionele levensstijl.