ATEX Multinorm Veiligheidskleding

ATEX Multinorm Veiligheidskleding

ATEX richtlijn 1999/92/EG

De ATEX bedrijfsrichtlijn 1999/92/EG (ook bekend als 'ATEX 137') beschrijft voor werkgevers de minimum veiligheideisen om een gezonde en veilige werkomgeving te creëren voor werknemers die door explosieve atmosferen gevaar kunnen lopen. Voor Nederland zijn deze richtlijnen opgenomen in de ARBO wet- en regelgeving.

Explosiegevaarlijk gebied dient voor werknemers duidelijk te worden gekenmerkt met een waarschuwingsdriehoek.

Waarschuwingsdriehoek Explosiegevaar

Eén van de verplichtingen van ATEX 137 voor werkgevers/eigenaren is opstellen en onderhouden van explosieveiligheidsdocumenten (Explosion Protection DocumentEPD). 

Werkkleding volgens de ATEX 137 veiligheidsnormen gecertificeerd en in de praktijk getest.. Wij proberen deze ATEX gecertificeerde werkkleding als schakel tussen personen en hun arbeidsomgeving te stellen. Alle werkkledingstukken zijn getest volgens de veiligheidsnorm: EDPP ATEX electrastatic dissipative requirements practice proof.  

 Werkkleding ATEX Practice Proof

Slitex Bedrijfskleding levert ATEX gecertificeerde kleding van het merk Hydrowear.

TIP 1: Om onderlinge kleurverschillen te beperken adviseren wij bedrijfskleding zoveel mogelijk van één en hetzelfde merk te bestellen.

TIP 2: Bij elk bedrijfskledingartikel begint de productspecificatie met : "Hoe kiest u de juiste maat ". Klik hierop en raadpleeg de maattabel en volg de instructies op.

Bekijk ook eens assortiment aan veiligheidskleding


Artikelen 1 tot 32 van 102 in totaal

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 102 in totaal

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Van hoog naar laag sorteren