Snickers 4902 Flexiwork Hybride Vest

Excl. BTW € 104,95  
Op voorraad

Veelzijdig vest dat geschikt is als buitenlaag en als isolerende laag onder een shell jack, waardoor het een duidelijke keuze is voor algemene bouwwerkzaamheden bij verschillende temperaturen. Maatrange: XS t/m 3XL  -----> Snickers maattabel

De unieke combinatie van materialen maakt dit vest geschikt voor werken in uiteenlopende temperaturen. Schouders en bovenlichaam zijn voorzien van REPREVE-isolatie® voor warmte en windbescherming, terwijl het onderste deel is gemaakt van een flexibele en ventilerende jersey stof voor bewegingsvrijheid. Deze hybride constructie creëert flexibiliteit en zorgt tegelijkertijd voor extra warmte op de kritieke plaatsen.

REPREVE® polyester voor isolatie*
Handverwarmende zakken met rits gemaakt van in oplossing-geverfde, gerecyclede polyester fleece
Twee grote binnenzakken met pennenvakken aan de linkerkant
Verstelbaar elastiek in de onderzoom
Maatrange: XS t/m 3XL  -----> Snickers maattabel

Materialen:

Basis: 100% polyamide, 67 g/m². Contrast: 64% in oplossing-geverfd polyester, 30% gerecycled polyester, 6% elastaan, 380 g/m². Isolatie: 90% REPREVE® gerecycled polyester, 10% gerecycled polyester, 120 g/m². Voering van de zak: 100% gerecycled polyester, 69 g/m².

*De REPREVE®-vezel, die is gemaakt van gerecyclede materialen, helpt ons onze ecologische voetafdruk te verkleinen zonder concessies te doen aan de sterkte of prestaties van de producten.

Meer...
Aanbevolen Producten