Snickers 2519 FlexiWork 37.5 Technologie T-shirt

Excl. BTW € 47,95  
Op voorraad

Comfortabel en flexibel T-shirt ontworpen om in alle omstandigheden werkcomfort te bieden. De 37.5 technologie houdt je koel en droog tijdens intensieve werkzaamheden en bij warm weer door het vocht van het lichaam af te voeren.n stoffen met 37.5-technologie vangen gepatenteerde natuurlijke actieve deeltjes die permanent op vezelniveau zijn ingebed, vochtdamp op en geven deze af. Maten XS-XXL ------>Hoe kiest u de juiste maat?

Functioneel T-shirt dat bewegingsvrijheid en werkcomfort biedt onder alle omstandigheden. 37.5 Technologie zorgt voor verkoelend comfort tijdens intensieve activiteiten en werken onder warme omstandigheden. Het polyester materiaal houd je koel en droog door vocht van het lichaam vandaan te transporteren en biedt daardoor extra comfort en prestaties. Het T-shirt wordt geleverd met een contrasterend logo op de rechtermouw en een afbeelding op de voorkant ter ere van het jaar 1975.

37.5 Technologie voor verkoelend comfort
Vocht transporterend polyester materiaal
Regular fit voor bewegingsvrijheid
Reflecterende accenten
Materiaal: 
Basis: 61% polyamide, 39% 37.5 polyester, 148 g/m².
In stoffen met 37.5-technologie vangen gepatenteerde natuurlijke actieve deeltjes die permanent op vezelniveau zijn ingebed, vochtdamp op en geven deze af.
Maten XS-XXL ------>Hoe kiest u de juiste maat?

Meer...
Aanbevolen Producten