Werkschoenen

Goede werkschoenen kopen? 

Werkschoenen kopen - Op zoek naar goede werkschoenen? Koop nu je werkschoenen online bij Slitexbedrijfskleding.nl. Natuurlijk moeten werkschoenen en veiligheidsschoenen veilig en comfortabel zijn. Maar werkschoenen mogen ook mooi zijn. Slitex biedt u werkschoenen die klachten aan de voeten helpen voorkomen en verminderen. Onze werkschoenen zorgen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden voor een gelijkmatige verdeling van de lichaamslast over het gehele voetoppervlak. 

Werkschoenen kopen voor steun en bescherming

Hiermee worden rugklachten en pijnlijke knieën voorkomen. Daarnaast worden de voeten tijdens iedere klus optimaal ondersteund en beschermd. Met behulp van ons gedegen advies kunt u de werkschoenen online bestellen die passen bij de werkzaamheden van uw bedrijf. We hebben zowel lage, hoge als werklaarzen. En niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen hebben we een mooi dames werkschoenen assortiment

Onze A - merken Baak werkschoenen, Maxguard werkschoenen, Mister Miles werkschoenen, Grisport werkschoen staan voor kwaliteit en uitstekende pasvorm en loopcomfort.

De nieuwe Go & Relax schoenen van Baak beschermt meer dan alleen de voeten. In samenwerking met Prof. Dr. Brüggemann von der Sporthochschule Köln heeft Baak een nieuwe serie veiligheidschoenen ontwikkelt met een uniek veiligheids en gezondheidsconcept voor de lange termijn.
GO & RELAX Systeem van Baak veiligheidsschoenen

Naast werkschoenen bieden we ook nog een breed assortiment aan werkkleding en veiligheidskleding aan.

Werkschoenen online kopen bij Slitex

Bestel heel gemakkelijk uw werkschoenen online.
Snelle levering, vaak al met 2 á 3 werkdagen in huis.
Gratis verzending boven € 175 ex.btw.

De juiste maat voor werkschoenen:


En het kiezen van de juiste maat voor de werkschoenen kan heel eenvoudig met deze meetinstructies.

Artikelen 33 tot 64 van 126 in totaal

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 33 tot 64 van 126 in totaal

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Van hoog naar laag sorteren