Snickers1973 Waterproof Jack High Visibility, Klasse 3

Excl. BTW € 209,95  
Op voorraad

Een waterdichten winddicht jack voor dagelijks gebruik met reflecterende details voor een hoge zichtbaarheid in overeenstemming met de norm EN20471 Klasse 3. Het jack combineert werkcomfort met persoonlijke bescherming in omgevingen met een hoog risico. Maat: XS - 3XL --->Klik hier om de juiste maat te vinden.

Waterdicht en winddicht high visibility jack, geschikt voor dagelijks gebruik. Het jack heeft ruimte voor profilering en het ontwerp combineert werkcomfort met betrouwbare dagelijkse bescherming, duurzaamheid en flexibiliteit
Een jack voor dagelijks gebruik met reflecterende details voor een hogezichtbaarheid in overeenstemming met de norm EN20471. Het jack combineert werkcomfort met persoonlijke bescherming in omgevingen met een hoog risico. Het jack, dat is gemaakt voor regelmatig gebruik en betrouwbare veiligheid, biedt bescherming in natte omstandigheden.
Getapete naden zorgen voor extra duurzaamheid van het jack en een capuchon geeft extra bescherming tegen de elementen in zware werkomstandigheden. Extra functionaliteit wordt geleverd door een ID-kaarthouder die onderdeel is van het design. Het jack heeft ruimte voor bedrijfsprofilering.
Hoge zichtbaarheidscertificering klasse 3 (norm EN20471)
Waterdicht ontwerp
ID-kaarthouder voor extra functionaliteit
Oprol capuchon met rits en ruimte voor bedrijfsprofilering voor optimale bescherming en een zachte kraag voor meer comfort
Grote zakken aan de voorkant met ritssluiting, gemakkelijk toegankelijke borstzak en doorzichtige plastic badgehouder
Maat XS-XXXL
Kleur: High vis orange - 5500, High vis yellow - 6600
Materiaal: 100% Polyester, 185 g/m², met membraan en verzegelde naden voor een waterdichte, winddichte en
ademende bescherming. Gaasvoering voor extra comfort.:
Machinewas 40 graden C, Niet bleken, Niet in de droogtrommel drogen, Niet strijken, Niet chemisch reinigen
CE-certificering:EN ISO 20471 - Kleding met hoge zichtbaarheid: Klasse 3
EN 343 – Kleding die beschermt tegen regen:Waterdoorlaatbaarheid Klasse 3, Waterdampbestendigheid Klasse 3

100% Polyester, 185 g/m², met membraan en verzegelde naden voor een waterdichte, winddichte en ademende bescherming. Gaasvoering voor extra comfort.

 
 

 

Meer...
Aanbevolen Producten