Werkhandschoenen

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen voor proffesionele vakmensen. Werkhandschoenen van hoge kwaliteit. Geen goedkope werkhandschoenen, maar robuuste en veilige, sterke werkhandschoenen die je beschermen en lang meegaan.

4 redenen voor een goede handschoen

Er zijn vier belangrijke redenen om te kiezen voor goede veiligheidshandschoenen:

  1. Grip – Handschoenen zorgen voor grip. Ze voorkomen dat natte, gladde voorwerpen uit uw handen glippen. Dat voorkomt beschadigingen aan de voorwerpen zelf, maar zorgt ook voor veiligheid van de drager. Want zware of gevaarlijke materialen wilt u niet op uw voeten krijgen.
  2. Veiligheid – Handschoenen beschermen tegen steken en snijden. Pezen en zenuwen hebben een fijngevoelige structuur die onherstelbaar kan beschadigen door diepe wonden. Met het dragen van speciale handschoenen kunt u dit voorkomen.
  3. Huidbescherming – Handschoenen beschermen tegen binnendringing in de huid van bijtende of agressieve stoffen die (infectie)wonden kunnen veroorzaken. Handschoenen houden de huid heel en gezond.
  4. Buffer – Gaat er iets mis, dan krijgen de handschoenen de volle laag. Dat kan precies het verschil maken tussen een oppervlakkige verwonding of kneuzing en een breuk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.