Snickers 6905 Flexi Work Pirate werkbroek + Holsterzakken

Excl. BTW € 134,50  
Op voorraad

Snickers lichtgewicht pirate werkbroek met een op het lichaam afgestemd (body-mapped) ontwerp voor extreem werkcomfort en flexibiliteit. In deze broek worden ventilerende stretchstof met Cordura® verstevigingen gecombineerd voor uitzonderlijke bewegingsvrijheid en duurzaamheid.Maat 44-64, 92-112 Hoe kiest u de juiste maat?

  • High-tech ontwerp dat op het lichaam afgestemd (body-mapped) is met super lichtgewicht ventilerende stretchstof en voorgebogen broekspijpen met reflecterende details voor extra comfort en bewegingsvrijheid.
  • Geavanceerde KneeGuard met stretchmateriaal boven de knie en elastisch koord an het einde van de broekspijpen die de kniebeschermers in de optimale positie houden.
  • Sterke Cordura® verstevigingen bij de knieën, broekspijpen en (holster)zakken voor verbeterde duurzaamheid.
  • Makkelijk toegankelijke beenzakken, voorzien van mesbevestigingsknoop en vak voor mobiele telefoon.
  • Geïntegreerde riem met een duurzame snelsluiting van polyamide voor een optimale pasvorm en werkcomfort. De riem is afzonderlijk te gebruiken.

Maat 44-64, 92-112 Hoe kiest u de juiste maat?

* Niet-standaard maten zijn leverbaar tegen een meerprijs van 15% en een langere levertijd. Niet-standaard maten worden niet retour genomen.

Materiaal Lichtgewicht en slijtvaste Cordura® stretch en rip-stop materiaal. 88% Cordura®, 12% Elastan, 270 g/m². 65% polyester 35% katoen, 200 g/m². Voorzien van 100% Cordura®-Polyamide verstevigingen.

Machine wash 40º Do not bleach Do not tumble dry Ironing, low Dryclean, any solvent except trichloroethylene
      Meer...
      Aanbevolen Producten