Snickers 6940 FlexiWork, 4-way Stretch Werkbroek+ met Holsterzakken

Excl. BTW € 209,95  
Op voorraad

FlexiWork, Stretch Werkbroek+ met Holsterzakken.
Werkbroek uit de topklasse, gemaakt van Schoeller® 4-way stretch softshell voor een buitengewoon flexibel en functioneel comfort. De geavanceerde materialen en innovatieve functionaliteit zijn gecombineerd met voorgebogen broekspijpen en een aangesloten pasvorm en maken dit een bijzondere werkbroek. Voor de veeleisende vakman is dit de beste keuze. Maten; 44-58, 88-116, 148-154. ----> Snickers Maattabel

6940 FlexiWork, Stretch Werkbroek+ met Holsterzakken

Werkbroek uit de topklasse, gemaakt van Schoeller® 4-way stretch softshell voor een buitengewoon flexibel en functioneel comfort. De geavanceerde materialen en innovatieve functionaliteit zijn gecombineerd met voorgebogen broekspijpen en een aangesloten pasvorm en maken dit een bijzondere werkbroek. Voor de veeleisende vakman is dit de beste keuze.

4-wegs stretch softshell materiaal van Schoeller® die je beschermt tegen de wind.

Waterproof en slijtvast 3-laags Cordura® onderaan de broekspijpen. 2-wegs rits bij de broekspijpen voor eenvoudig aan- en uittrekken en ventileren.

Het KneeGuard™ systeem van stretchstof, inclusief Kevlar® vezels, houdt je kniebeschermers in de optimale positie terwijl je werkt.

Geïntegreerde afneembare riem met Duraflex® buckle voor een superieure pasvorm en comfort. Tevens zijn de broekspijpen verstelbaar voor meer flexibiliteit.

Achterzakken met rits, holsterzakken met Kevlar®-verstevigde binnenzijde en full-stretch cargozak met ID-kaarthouder.

Maat: 44-58, 88-116, 148-154 . ----> Snickers Maattabel

* Niet-standaard maten zijn leverbaar tegen een meerprijs van 15% en een langere levertijd. Niet-standaard maten worden niet retour genomen.

Materiaal: 4-way stretch Schoeller® Softshell 73% Polyamide, 20% Polyurethane, 7% Elastane. 4-way stretch contrast 84% Polyamide, 16% Elastane. Waterproof Cordura® verstevigingen 100% Polyamide en Armortex® stretch verstevigingen 56% Polyamide, 26% Elastane, 18% DuPont™ Kevlar® aramide vezels.

Meer...
Meer informatie
Maat Nee
Shirt Size Nee
Aanbevolen Producten