Overall Atex Multi Norm FR AST Melbourne EN471 RWS-VIAG

Excl. BTW € 239,95  
Op voorraad

Beschermt tegen de 6 belangrijkste arbeidsrisicos. Bescherming tegen elektrostatische oplading. Bescherming tegen vloeibare chemicaliën. Bescherming bij lassen en verwante werkzaamheden. Bescherming tegen hitte en vlammen. EDPP ATEX-137. Met viag richtlijn. Maatrange: 46-68---->Hoe kies ik de juiste maat?
Wat is VIAG?

VIAG betekent Veiligheidsinstructie Aardgas en heeft betrekking op veilig werken in het gasvoorzieningsysteem. VIAG is van toepassing op alle activiteiten die plaats vinden in de distributienetten van de netbeheerders als Enexis, Delta Netwerkbedrijf, Liander en Stedin. In een aantal gevallen is de VIAG ook van toepassing in biogassystemen.

Atex EN471 RWS Overall met VIAG richtlijn. Voorzien van boorden in de mouwen en pijpen om het indringen van gas te verhinderen. 2 Borstzakken met klep en drukknoop. 2 Steekzakken met klep en drukknoop. Manchetten verstelbaar d.m.v. drukknoop. Verdekte sluiting met rits en drukknoop. Achterzak met klep. 49% katoen, 50% polyester en 1% anti static fiber. 300 gram. Maatrange: 46-68---->Hoe kies ik de juiste maat?
Wat is VIAG?

VIAG betekent Veiligheidsinstructie Aardgas en heeft betrekking op veilig werken in het gasvoorzieningsysteem. VIAG is van toepassing op alle activiteiten die plaats vinden in de distributienetten van de netbeheerders als Enexis, Delta Netwerkbedrijf, Liander en Stedin. In een aantal gevallen is de VIAG ook van toepassing in biogassystemen

60 GradenChloorbleek niet mogelijkDrogen bij lage temperatuurStrijken 1 puntChemisch reinigen

Meer...