Bedrijfskleding en werkkleding koop je veilig online

Snickers werkkleding kopen?

Zoek je de perfecte werkkleding?

Snickers workwear, de beste werkkleding voor professionele vakmannen.

Snickers werkkleding is de allerbeste en meest functionele bedrijfskleding. 

Snickers Workwear

Ga snel naar onze Snickers webwinkel voor het complete assortiment.

Hardwerkende vakmensen verdienen de beste bedrijfskleding . Daarom is voor Snickers alleen het beste goed genoeg waar het de veiligheid op het werk, bescherming en functionaliteit betreft. Al 30 jaar loopt Snickers Bedrijfskleding  voorop bij de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van alles wat deskundige vakmensen ècht nodig hebben om op hun uitrusting te kunnen vertrouwen. Dag in dag uit vechten we er voor om uw professionele leven eenvoudiger, veiliger en productiever te maken. En we weten wat daarvoor nodig is. Bekijk de bedrijfskleding en werkkleding van Snickers Workwear. U kun direct en gemakkelijk de bedrijfskleding en werkkleding van Snickers online kopen op http://www.snickerswinkel.nl

Wat zeggen de specialisten.

“ De perfecte bedrijfskleding? Iedere dag proberen we grenzen te verleggen om het concept van moderne werkkleding opnieuw te definiëren.” Petra Engström Product Manager   Snickers Workwear.

“ We ontwikkelen de meest geavanceerde werkkleding niet zomaar. Dat doen we omdat u het verdient,iedere werkdag.” Björn KronkeProduct  Manager Snickers Workwear

“ We weten waar u iedere dag op uw werk mee te maken krijgt. Daarom biedt onze werkkleding u tijdens uw werk echte functionaliteit,comfort en bescherming.” Louise Falcone-Borg Product Manager Snickers Workwear.

“ Het zit ’m in de details. Als u een van de Snickers Workwear-kledingstukken probeert, voelt u dat meteen.Wij doen nooit concessies. Nooit. ”Sergio Akhavan Head of  Design Snickers Workwear“  

Het Assortiment van Snickers Workwear 
 

 

Snickers workwear ECHT GETEST.

Geavanceerde werkkleding moet op een geavanceerde manier worden getest. En niets is beter dan de werkelijkheid. Natuurlijk werken we nauw samen met de beste testlaboratoria en -instituten in Europa om ervoor te zorgen dat onze kleding aan uw verwachtingen voldoet. Maar onze belangrijkste tests worden uitgevoerd door onze Test Crew –veeleisende en hardwerkende professionals die onze kledingprototypes en nieuwe ontwerpen echt op de proef stellen en alles beoordelen, van functionaliteit, comfort en bescherming tot kwaliteit en duurzaamheid. Dat doen ze op de enige manier die telt: op het werk, soms maanden lang en in alle soorten klimaats-en weersomstandigheden. Van de poolwinters in Noord-Scandinavië tot de hitte van Zuid-Europa. En ze doen nooit concessies. Als het ontwerp moet veranderen, zeggen ze dat. Wij passen het kledingstuk aan en zij proberen het opnieuw, net zolang tot ieder detail goed zit. Pas dan is het een echt Snickers Workwear-kledingstuk – dat echt goed werkt. De Snickers Workwear Test Crew is onze ultieme bron van inspiratie. Ze dagen ons iedere dag uit. Daarom proberen we constant de creatieve en technologische grenzen te verleggen bij het ontwikkelen van geavanceerde werkkleding.

In de praktijk getest. Wat zeggen de vakmensen.

”Toen ik het eerste prototype van de XTR-werkbroek testte, voelde ik onmiddellijk een enorm verschil met andere werkbroeken. Het was de fantastische pasvorm en de functionele details. De beste die ik ooit heb gezien. Nadat ik er een tijdje in had gewerkt, stelde ik voor dat de duimstokzak iets naar voren werd geplaatst en dat de holsterpockets iets moesten worden verplaatst. Zij maaktende aanpassingen en ik kreeg een nieuwe werkbroek om te proberen.Die was perfect.” Johan Wallén. Timmerman - Zweden”

Toen ik voor het eerst de nieuwe XTR-onderkleding zag die ik ging testen, dacht ik meteen: dit ziet er veel geavanceerder uit dan alle onderkleding die ik tot nu toe heb gezien. En al na één dag hard werken wist ik dat het dat ook echt was. De kleding voelde verrassend comfortabel op mijn hele lichaam. Ik bleef gewoon de hele dag warmer en droger. Het feit dat transpiratie en vocht weg van je lichaam worden gevoerd – dat is geen onzin. Het werkt echt.” Aad Vijfvinkel. Timmerman - Nederland.

”Ik ben al 35 jaar vloerenlegger. Vroeger lag ik de hele dag op m’n knieën vloeren te leggen en plinten te plaatsen en deden aan het eind van de dag mijn knieën zeer. Toen mocht ik een vloerleggerbroek van Snickers Workwear proberen en echt, die heeft mijn werkdag totaal veranderd. Naast het comfort en de bewegingsvrijheid was de kniebescherming van de werkbroek fantastisch. Mijn knieën doen nu geen pijn meer en ik kan me niet meer voorstellen dat ik nog zonder kan werken.
”Anthony Allen. Vloerenlegger- Engeland

Imago is alles.

Wanneer het goed gedaan wordt, kan bedrijfsprofilering zichterugbetalen. Het is een kwaliteitsstempel en zegt veel over u zelf en uw bedrijf. Het helpt uw bedrijf op te laten vallen, zorgt ervoordat u zich beter onderscheidt en dat u wordt erkend om de juiste redenen. Bij Snickers Workwear weet u zeker dat u zich tot de juiste experts richt – experts die u een volledig assortiment van services met toegevoegde waarde en productopties bieden. Zoals de juiste kleuren, op maat gemaakt borduurwerk en gepersonaliseerde verpakkingen, om een paar voorbeelden te noemen. Neem vandaag nog contact op met ons om naar de inspirerende details te informeren.

Snickers Workwear borduurwerk is kwaliteit met iedere steek. Biedt u een kost efficiënte en imago verhogende manier om op de juiste manier op te vallen – voor een lange periode.

Met heat-seal logo’s van Snickers Workwear krijgt u onderscheidende logo’s van hoogstaande kwaliteit in het formaat en de kleuren van uw keuze.

LOGO ’S OP GORETEX®  EN A.P.S.™
Val op en blijf droog. Bij het profileren van uw waterdichte kleding is heatseal dé manier die ervoor zorgt dat uw kleding 100% waterdicht blijft. Als u liever borduurwerk wilt, tapen we de achterkant van het borduurmotief af om ervoor te zorgen dat het kledingstuk waterdicht blijft.

LOGO ’S op t-shirts
Heatseal is de beste keuze bij het aanbrengen van logo’s op uw bedrijfs-t-shirts. U kunt rekenen op bedrijfsprints van hogekwaliteit in alle grootten en kleuren.

De grootte doet er wel toe.
Met borduurmotieven krijgt u kwaliteit met iedere steek.Maar vergeet niet dat woorden of symbolen van kleiner dan 5mm moeilijk te lezen kunnen zijn.

Hi-Vis-LOGO ’S
Het profileren van Hi-Vis-kleding vereist bijzondere aandacht.Te grote logo’s kunnen de classificatie van het kledingstuk in gevaar brengen. Voor optimale en veilige bedrijfsprofilering kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie en de beste oplossing om uw bedrijf op te laten vallen.

LOGO ’S OP FLEECE
Wees trots in fleece met uw logo. Hier is borduurwerk de beste keuze, omdat heatseal lelijke plekken kan maken in de stof.

Reflecterende strepen.
Val op. We kunnen extra reflecterende strepen op uw werkbroek en jacks naaien. Een voordelige oplossing om uw persoonlijke beschermingte verbeteren

Persoonlijke verpakking
Wanneer u een reeks werkkleding bestelt voor al uw werknemers, hebben we de perfecte service voor u: persoonlijke verpakking. Dit betekent dat iedereen al zijn of haar werkkleding krijgt in een verpakking met zijn of haar naam erop. Dit vereenvoudigt de distributie binnen uw bedrijf en garandeert dat iedereen de juiste kleding en de juiste maten krijgt. Eenvoudig, handig en persoonlijk.

MEET JUIST - VOOR DE PERFECTE MAAT
Wat uw maat ook is, wij hebben de juiste kleding voor u. We hanteren de EU-normen (EN 340) voor kledingmaten om snel en eenvoudig voor de juiste maat te zorgen, ook over de grens heen. Onze kleding is in vele maten verkrijgbaar. Met het oog op snelheid en gemak houden we een voorraad aan voor alle standaardmaten (zie specifiek kledingstuk voor de standaardmaten). Op die manier kunnen we snel leveren. Bovendien zijn we er trots op dat we ook speciale maten kunnen leveren.Het duurt misschien iets langer, maar het is zeker de moeite waard.

Tips voor de maat:
Hoe groter de precisie, hoe beter de pasvorm. Neem uw maten op met strakke onderkleding aan. Voor een nauwkeurige meting is het belangrijk dat u strak tegen/om uw lichaam meet, maar zonder het meetlint zo hard aan te trekken dat het in uw lichaam ”snijdt”. Zorg dat het meetlint goed strak is getrokken bij het meten van het binnenbeen.

WERKBROEKEN 
Snickers biedt een brede keuze aan professionele werkbroeken.De broeken uit de 3-serie worden geleverd in 4 verschillende stoffen, maar lieft in 41 maten en 5 verschillende lengtes en een groot aantal kleuren. Welke maat of smaak u ook heeft, wij hebben de juiste broek uit de 3-serie voor u.

Snickers Werkbroek XTR Holster Pocket Trousers Canvas+.XTR – De ultieme werkbroek.

Draag onze nieuw ontworpen XTR Craftsmen's Canvas+ broek voor uitzonderlijke prestaties op het werk. U kunt rekenen op een geavanceerd ontwerp zonder enige compromissen, Cordura® 1000-versterkingen voor een uitstekende duurzaamheid, superieure kniebescherming, een gepatenteerde mesbevestiging en onbeperkte geïntegreerde functionaliteit.

Optimale bewegingsvrijheid.

Ons 3-serie design met geavanceerde snit en Twisted Leg™-design anticipeert op uw volgende beweging voor een perfecte bewegingsvrijheid.

Onbeperkte functionaliteit.

Klittenbandlussen, voorzakken, holsterzakken, beenzak met vak voor mobieltje en een duimstokzak met een buitenvak, zodat u alles binnen handbereik hebt.

Lang, piraat of kort?

Het geavanceerde design voor de Snickers Workwear 3-serie is verkrijgbaar in ons gehele assortiment werkbroeken. Het hele jaar door geïntegreerde functionaliteit. De gepatenteerde mesbevestiging op onze XTR Craftsmen's Canvas+ broek houdt uw mes te allen tijde veilig op zijn plaats.

Gecertificeerde kniebescherming.

Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming. U kunt uzelf dus nu beschermen – en uw knieën sparen voor morgen. Lees meer over onze geavanceerde kniebeschermers

Slijtvast dubbele naden.

De meeste Snickers Workwear broeken hebben naden met dubbele stiksteek, die veel sterker is dan de vaak gebruikte drievoudige kettingsteeknaden. De met 2 naalden doorgestikte naden hebben 2 boven- en onderdraden voor een extreem sterke en duurzame naad die niet kan scheuren. De met 3 naalden gestikte kettingsteeknaad wordt echter alleen gemaakt met 3 bovendraden en zonder onderdraad, waardoor de naad zwakker is en snel scheurt.

XTR - DE ULTIEME WERKBROEK
Draag onze nieuw ontworpen XTR Craftsmen's Canvas+ broek voor uitzonderlijke prestaties op het werk. U kunt rekenen op een geavanceerd ontwerp zonder enige compromissen, Cordura® 1000 versterkingen voor een uitstekende duurzaamheid, superieure kniebescherming, een gepatenteerde mesbevestiging en onbeperkte geïntegreerde functionaliteit.

Snickers werkbroeken een klasse apart.Ontwerp zonder concessies.
De 3244 XTR Canvas+-broek heeft absoluut een ontwerp zonder concessies met alle extra's voor extreme prestaties op het werk.

Snickers kniebeschermingExtreme kniebescherming.

De met rubber gevoerde kniezakken zijn verstevigd met dikke Cordura®1000 – driemaal sterker dan normale Cordura®– voor een extra lange levensduur.

Snickers gereedschapdragersHandige gereedschapshouders

Innovatieve oplossingen maken uw werkdag makkelijker en veiliger.Zoals de gepatenteerde messenhouder voor Hultafors-werkmessen

 

XTR Shield

Een wereldprimeur op het gebied van werkkleding: binnen, buiten, voor verschillende beroepen, in ieder seizoen, deze werkkleding kan overal worden dragen.

XTR Shield Jacket and TrousersREVOLUTIONNAIRE WERKKLEDING VOOR BINNEN EN BUITEN

Het geavanceerde XTR Shield jack en de broek van Snickers Workwear geven een compleet nieuwe betekenis aan het concept van moderne werkkleding en vormen een superlicht scherm om uw lichaam dat al uw bewegingen volgt en zorgt dat u probleemloos van binnen naar buiten kunt gaan op uw werk.

U kunt rekenen op geavanceerde technologie, stoffen, ontwerpen, duurzaamheid en een absoluut onbeperkte functionaliteit van de beste werkkleding ter wereld die overal het beste werkt: binnen, buiten, bij alle werkzaamheden, in ieder seizoen.

SPAAR UW KNIEËN

MET DE GEAVANCEERDE, GECERTIFIEERDE KNIEBESCHERMING

Efficiënte kniebeschermers die goed op hun plaats blijven zitten, zijn cruciaal voor een betrouwbare kniebescherming. En dat is exact wat u kunt verwachten van het gepatenteerde Snickers Workwear KneeGuard™ positioneringssysteem.

Het unieke kniezakontwerp voor kniebeschermers op al onze broeken heeft speciale naden, waardoor u onze speciale kniebeschermers in verschillende posities kunt plaatsen om te zorgen voor superieure kniebescherming.

Wanneer u de nieuwe kniebeschermers uit onze 9110-series gebruikt, kunt u rekenen op superieure kniebescherming volgens EN 14404-certificering. De geavanceerde kniebeschermers hebben een slijtvaste buitenkant en een zachte binnenkant, wat een efficiënte drukverdeling en bescherming tegen scherpe voorwerpen combineert met maximaal comfort.

Het unieke ontwerp maakt de kniebeschermers bovendien uitzonderlijk flexibel tijdens het lopen, maar ze sluiten wel mooi rond uw knieën aan wanneer u bukt.

Bovendien hebben ze hoge randen, waardoor uw knieën niet van de kniebeschermers kunnen glijden. Dus als u uw knieën wilt sparen, draagt u een Snickers Workwear broek. Dan kunt u vertrouwen op de gepatenteerde KneeGuard™ bescherming, die u bij elke beweging volgt.

Snickers Kniebeschermers. Spaar uw knieën!

EN 14404 kniebeschermingsstandaard.

Deze standaard omvat de maat, de krachtverdeling, de penetratieweerstand en de gebruikerstests van kniebeschermers.

TYPE 2, NIVEAU 1

Betrouwbare kniebescherming voor vakmensen met een mobiele werkomgeving die voor hun werk regelmatig op hun knieën moeten zitten. Ontworpen om de knieën te beschermen tegen steentjes, spijkers en andere kleine voorwerpen tot 1 cm groot op harde en vlakke ondergronden.

TYPE 2, NIVEAU 0

Effectieve kniebescherming voor vakmensen die af en toe binnen op hun knieën moeten werken.
Ontworpen om de knieën te beschermen op vlakke ondergronden.

Kniebeschermers van Snickers Workwear zijn bestemd en gecertificeerd voor gebruik met de kniezakken van Snickers Workwear-broeken, volgens EN 14404:2010.
De kniebeschermers zijn niet gecertificeerd voor broeken van andere merken.

XTR HET ULTIEME WERKJACK

Voor uitzonderlijke werkprestaties draagt u ons nieuw ontworpen XTR A.P.S. Waterproof winterjack. Het geavanceerde drie-in-één-ontwerp bestaat uit een waterproof shelljack, een uitneembaar fleecejack en, indien samen gecombineerd, een warm winterjack.

Reken op high-tech waterdichtheid, flexibiliteit en functionaliteit.

Snickers winterjack 1198 XTR met uitneembaar fleecejack

Uitneembare fleece jas.

Draag het fleecejack alleen of als de perfecte tweede laag voor een superieure warmte tijdens het werk.


Waterdichte buitenjas.

Met superieure waterdichte technologie – in overeenstemming met EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte, met tape afgewerkte naden die voorkomen dat er vocht doordringt, voor 100 bescherming.


Warme Winterjas.

Bevestig het fleecejack in het buitenjack en u heeft een warm en waterdicht winterjack dat u tegen de weersomstandigheden beschermt. Met een gekleurde Hi-Vis capuchon met vensters voor een beter zicht aan de zijkant.

ONZE BOVENKLEDING

Bewegingsvrijheid.

Ervaar werkkleding die met u meewerkt en meebeweegt. De Snickers Workwear T-shirts, Poloshirts, Sweaters en Shirts hebben ergonomische designs voor echte bewegingsvrijheid en een buitengewoon werkcomfort.

Snickers polo's en sweaters, een perfecte pasvorm

Functionaliteit overal.

We weten wat ervoor nodig is een klus te klaren. Verschillende van onze T-Shirts en Poloshirts beschikken over het gemak van onze gepatenteerde MultiPockets™, zodat u voorover kunt buigen zonder dat uw mobieltje op de grond valt.

MultiPocket  MultiPocket  Snickers Gepatenteerde MultiPockets™ Patent No EP 1.684.605.
Snickers Gepatenteerde MultiPockets™ Patent No EP 1.684.605

Meer dan uitstraling.

Een modern design is slechts het begin. Met onze inspirerende ontwerpen, kwaliteitsstoffen en kleuren krijgt u slijtvaste kleding om in te werken. Echt te werken.

Hoogwaardige materialen.

Onze kleding is gemaakt van duurzame materialen met diverse kwaliteiten, zoals stevige maar comfortabele stoffen, easy care-afwerking, UV-bescherming en geavanceerde, ademende materialen.

Het juiste materiaal voor de juiste taak.

Uw werk en werkomstandigheden bepalen welk materiaal u dient te kiezen voor uw bovenkleding. Neem bijvoorbeeld onze poloshirts die verkrijgbaar zijn in drie verschillende stoffen. Voor een duurzaam maar wel uitzonderlijk zacht comfort kiest u ons 100% zwaar voorgewassen katoen.

Voor nog meer duurzaamheid en onderhoudsvrije eigenschappen, inclusief kleur- en vormvastheid bij wassen op 85°C, is onze soepele polyesterkatoen de perfecte keuze. En voor echt droog en fris werkcomfort bij warm weer geeft onze high-tech ademende A.V.S stof u anti-odeurcomfort en UV-bescherming.

ONS ONDERGOED

Warm en droog.

Echt werkcomfort begint direct op uw huid. Onze first-layer kledingstukken zijn gemaakt van een zeer efficiënte stof die traspirantie en vocht van uw lichaam afvoert om u warm en droog te houden.XTR Body Engineered T-shirt en Shorts

Comfort direct op uw huid.

Met onze first-layer kledingstukken kunt u op een verbazingwekkende pasvorm rekenen dankzij een superieur design en uitzonderlijk comfortabel high-stretchmateriaal.

Stevig in de schoenen.

Voor werkcomfort bij elke stap draagt u onze high-tech werksokken met een innovatief design en ademend Coolmax® materiaal.

Anti-odour comfort.

De innovatieve A.V.S. stof in onze first-layer kledingstukken is een mix van comfortabel wicking polyester en bamboe koolstof van nanoformaat, wat comfort brengt door het hoge ademend vermogenen de frisse anti-odour.

A.V.S. Active Vaporize System ademt en houdt u lichaam droog - transpiratie en vocht worden van uw huid weg getransporteerd.

HIGH-VIS

High-Vis

Val op.

Onze nieuwe moderne Hi-Vis-kleding brengt persoonlijke bescherming naar een hoger niveau. Met de bekende Snickers Workwear functionaliteit en werkcomfort bent u altijd goed zichtbaar met deze kleding.

Een echte levensredder.

Wij nemen persoonlijke bescherming altijd serieus. Daarom hebben onze Hi-Vis-jacks, T-shirts, Poloshirts en vesten reflecterende strepen rondom, ook over en om de schouders, zodat u vanuit alle richtingen zichtbaar bent. (Ook als u bukt).

Zichtbaar comfort.

De binnenkant van ongevoerde Snickers Workwear Hi-Vis-jacks en broeken is van comfortabel katoen en de buitenkant van vuilafstotend polyester. Een brilijante mix voor verbeterd comfort en verminderd risico op transpiratie.

Duurzame stoffen voor kleurbescherming.

Onze High-Vis kleding is gemaakt van hoogwaardige stoffen om een duurzame bescherming te garanderen. Met dank aan een deel duurzaam polyester in elk kledingstukbehouden ze hun vorm en intense High-Viskleur en zijn ze bestand tegen vocht, olie en vuil - was na was.

EN 471EN 471 Hoge zichtbaarheidskleding.
Deze norm specifieert vereisten voor kleding die de aanwezigheid van de gebruiker visueel aangeven.

Er zijn 3 verschillende klassen (en klasse 3 is de hoogste klasse):
Klasse 3: Totale oppervlakte fluoreserende delen moet minimaal 0.8 m² zijn, en 0.2 m² moet reflecterend materiaal zijn.
Klasse 2: Totale oppervlakte fluoreserende delen moet minimaal 0.5 m² zijn, en 0.13 m² moet reflecterend materiaal zijn.
Klasse 1: Totale oppervlakte fluoreserende delen moet minimaal 0.14 m² zijn, en 0.10 m² moet reflecterend materiaal zijn.

HIGH-VIS EN LOGO'S.

Als u uw Hig-Vis-kleding voorziet van bedrijfslogo's, gelden er speciale vereisten. Te grote logo's kunnen de classificatie van het kledingstuk in gevaar brengen. Voor optimale en veilige uitvoering met bedrijfslogo's neemt u contact op met Snickers Workwear voor meer informatie. We helpen u graag met de beste oplossing om uw bedrijf op te laten vallen.

Direct naar High-Vis-kleding

Let op: High-Vis kleding is niet beschikbaar in speciale maten omdat deze kleding niet kan worden gecertificeerd volgens EN 471. Het fluorescerende gedeelte van kleine maten is bijvoorbeeld niet groot genoeg.

VLAMVERTRAGEND

De omstandigheden waarin uw werkt geven u geen ruimte voor compromissen of twijfel - vooral waar het om mogelijke risico's gaat van vonken en vlammen. Daarom hebben we een collectie vlamvertragende kleding ontwikkeld die een voortreffelijk niveau van bescherming combineert met een functionaliteit en het comfort op het werk dat u van Snickers Workwear verwacht.

Het resultaat daarvan is een collectie die voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en de vereisten van hardwerkende professionals zoals u. Zo wordt iedere werkdag een veiliger en comfortabeler ervaring.

Flame Retardant

Gemaakt om te beschermen.

Alle kledingstukken voelen licht aan en het materiaal is zacht, anders dan andere vlamwerende collecties die vaak van dik en oncomfortabel materiaal zijn gemaakt. Dat is echter niet ten koste van de veiligheid gegaan. Alle Snickers Workwear vlamvertragende kleding voldoet aan de betreffende veiligheidsstandaards van EN11612.

Voordelen van het materiaal.

Het materiaal dat we voor onze vlamwerende broeken en jacks hebben gebruikt is speciaal behandelde katoen, dat speciaal is ontworpen om te beschermen bij contact met vlammen, convectie-of uitgestraalde warmte.
Ons ondergoed biedt hetzelfde beschermingsniveau en dankzij het gebruik van geavanceerd materiaal is het ook perfect ademend en zeer comfortabel.

Ingebouwde functionaliteit.

Van ondergoed tot een volledige overall biedt onze kledingcollectie superieure functionaliteit. De zakken en naden zijn zo genaaid dat uw handen er goed bij kunnen en dat er zo weinig mogelijk toegang is voor vonken of producten die vrijkomen bij het lassen en de broeken hebben de meest geavanceerde gecertifieerde kniebescherming die er is.

Comfort zonder compromis.

Het zou makkelijk zij om vlamvertragende kleding te maken die comfort inruilt voor zware, onhandelbare materialen - maar dat zou niets zijn voor Snickers Workwear. Onze collectie is zacht, licht, koel en heeft het Twisted Leg™-ontwerp en voorgebogen mouwen -alles voor uw comfort en bewegingsvrijheid.

EN 11612 EN 11612 Deze standaard specifieert de prestaties voor kleding die gemaakt is van flexibele materialen en die ontworpen is om het li

Klasse van kledingstuk

A – Beperkte vlamverspreiding
A1 – Horizontale bevlamming
A2 – Kantbevlamming
B – Convectieve warmte
C – Warmtestraling
D – Spetters gesmolten aluminium
E – Spetters gesmolten ijzer
F – Contactwarmte

EN 11611

EN 11611 Deze standaard specificeert de minimale basis veiligheidsvereisten en de testmethoden voor beschermende kledingstukken inclusief capuchons, schorten, mouwen en beenkappen/overschoenen die zijn ontworpen om het lichaam van de persoon die ze draagt inclusief handen en voeten te beschermen en die moeten worden gedragen tijdens het lassen en dergelijke werkzaamheden met vergelijkbare risico's.

A1: Geeft aan dat de kleding voldoet aan de vereisten voor beperkte vlamverspreiding bij horizontale bevlamming.

A2: Geeft aan dat de kleding voldoet aan de vereisten voor beperkte vlamverspreiding bij kantbevlamming.

Klasse 1: Handmatige lastechnieken met een lichte vorming van spetters en druppels.

Klasse 2: Handmatige lastechnieken met een sterke vorming van spetters en druppels.

EN 1149

EN 1149-5 Deze Europese standaard specificeert materiaal- en ontwerpvereisten voor antistatische beschermende kleding, gebruikt als onderdeel van een totaal geaard systeem, om te voorkomen dat er brand ontstaat.

Het materiaal moet voldoen aan de vereisten van EN 1149-1 (Oppervlakteweerstand) of 1149-(Inductielading). De vereisten kunnen onvoldoende zijn in zuurstofrijke explosieve omgevingen. Deze Europese standaard is niet van toepassing voor bescherming tegen netspanning.

Direct naar vlamvertragende werkkleding.

SCHILDERS

Snickers Workwear presenteert de nieuwe generatie schilderskleding. Een geavanceerde collectie voor hardwerkende mannen en vrouwen die het beste verdienen.

Met een geavanceerd ergonomisch ontwerp en een perfecte pasvorm combineert deze kleding optimaal comfort en bewegingsvrijheid met precies de juiste ingebouwde functionaliteit die u nodig heeft om uw werk te kunnen doen. Zo wordt uw werkdag eenvoudiger, veiliger en productiever. Schilderen is nog nooit zo leuk geweest.

Painter

Perfecte pasvorm, fantastisch comfort.

Onze nieuwe schildersbroek heeft een geavanceerde ergonomische snit met Twisted Leg™ ontwerp voor een perfecte pasvorm, voortreffelijk werkcomfort en optimale bewegingsvrijheid.

Vrouwelijke pasvorm.

Alle dameskleding van onze nieuwe Schilderscollectie is speciaal gevormd voor vrouwen. De broeken hebben een lage, voorgevormde taille en het Soft Shell-jack is ontworpen met een perfecte pasvorm voor vrouwen.

Ingebouwde functionaliteit.

U kunt rekenen op precies de juiste functionaliteit en verstevigingen die een schilder nodig heeft. Bijvoorbeeld de slijtvaste met polyester verstevigde lus voor een schoonmaakdoek, de plamuurmes-/duimstokzak en de gepatenteerde messenhouder.

Geavanceerde kniebescherming.

Bescherm uw knieën met de meest geavanceerde gecertificeerde kniebescherming die er is. De met polyester verstevigde kniebeschermerzakken zijn ontworpen voor het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem, dat u superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming biedt die al uw bewegingen volgt.

Painter cloth holderDe handige doekhouderlus is met polyester versterkt voor extra duurzaamheid.

Painter pocketMet de plamuurmes-/duimstokzak en gepatenteerde messenhouder voor hultafors messen heeft u altijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

DAMES

Bij de Snickers Workwear dames serie draait alles om een ding; compromisloze functionaliteit, draagcomfort en bescherming, speciaal ontworpen voor vrouwen.

Ze hebben een lage damespasvorm, Twisted Leg™ ontwerp en Snickers Gusset™ in het kruis voor een moderne vrouwelijke pasvorm en maximale bewegingsvrijheid.

WomanBewegingsvrijheid.

De dameskleding van Snickers Workwear heeft een geavanceerd design voor een mooie vrouwelijke pasvorm met buitengewone bewegingsvrijheid.

Vrouwelijke vorm.
Elk dameskledingstuk is speciaal voor vrouwen ontworpen. Onze geavanceerde werkbroeken hebben bijvoorbeeld een lage taille en een perfecte vorm voor het vrouwelijk lichaam.

Functionaliteit op het werk.
Speciaal voor vrouwen, zonder dat de functionaliteit eronder lijdt. Klittenbandbevestigingen voor gereedschap, voor- en holsterzakken, duimstokzak en vak voor mobieltje houden alles binnen handbereik.

Gecertificeerde kniebescherming.
Op je knieën werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming.U kunt uzelf dus nu beschermen – en uw knieën sparen voor morgen.

Low cut waistLage taille.Onze geavanceerde serie-3 damesbroeken hebben een lage taille en een perfecte pasvorm voor dames.

 

 

 

 

UITGERUST VOOR EXTREME BEWEGINGSVRIJHEID

DE NIEUWE GENERATIE GEREEDSCHAPSHOUDERS.

U kent het klappen van de zweep. Altijd onderweg. Van de auto naar de werkplaats, steeds weer ergens anders heen. Wanneer u dat speciale gereedschap nodig heeft, heeft u het ook meteen nodig. U moet dus eigenlijk altijd goed bij uw gereedschap kunnen.

En daar draait het om bij de nieuwe generatie gereedschapstassen en -riemen van Snickers Workwear. Ontworpen met geavanceerde ergonomische eigenschappen en functionaliteit voor de grootste bewegingsvrijheid op uw werk.

Tool CarrierHANDIGE GEREEDSCHAPSHOUDERS.

Met onze baanbrekende Flexi Tool Tas/Rugzak kunt u uw onmisbare gereedschappen op uw rug dragen- en uw handen vrij houden voor andere dingen of om veilig een ladder te kunnen beklimmen.

DUURZAME MATERIALEN .

De Flexi Tool Tassen en Tool Tas/Rugzakken hebben stevige, met rubber beklede aluminium handgrepen. De slijtvaste bodems van rubber-plastic maken geen plekken op de vloer en zorgen dat de gereedschapstassen niet heen en weer schuiven in de auto.

GOEDE TOEGANG TOT UW GEREEDSCHAPPEN .

U kunt rekenen op een perfect zicht op en toegang tot uw gereedschappen. Alle Flexi Tool tassen en Tool Tas/Rugzakken hebben gereedschapslussen, vakken, elastieken, multifunctionele zakken en speciale houders voor uw accuboormachine.

XTR – DE PERFECTE TOOLBELT .
Onze nieuwe geavanceerde XTR Toolbelt geeft een nieuwe betekenis aan het meenemen van gereedschappen. De riem heeft een uniek zakbevestigingssysteem waarmee u de duurzame leren zakken precies kunt plaatsen waar u ze wilt hebben.

Flexi Tool Bag

De slijtvaste Flexi Tool Bag heeft een ergonomisch gebogen ontwerp zodat u de tas gemakkelijk langs uw lichaam kunt dragen.

XTR Toolbelt

De nieuwe XTR Toolbelt is verkrijgbaar in twee speciale versies: voor timmermannen en voor elektriciens.

 

 

 

KLEEDT U OP HET WEER

Eén ding is zeker: je kunt het weer niet veranderen. Maar het weer verandert zelf wel: van seizoen tot seizoen en soms zelfs van uur tot uur. Dit vraagt enorm veel van uw werkkleding.

U moet zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden. En dat is precies wat u met het Snickers Workwear Active Climate System kunt doen.

Het Snickers Workwear Active Climate System - Werkt het hele jaar door voor u.

Al onze kledingstukken zijn zo ontworpen dat ze in samenwerking met elkaar functioneren. Dit betekent dat onze eerste, tweede en derde laag kledingstukken speciaal gemaakt zijn om samen perfecte prestaties te leveren. Zo kunt u zich eenvoudig aanpassen aan het klimaat terwijl de optimale combinatie van comfort op het werk, functionaliteit en bescherming behouden blijft, onder alle weersomstandigheden.

Het is eigenlijk zeer eenvoudig: met het Snickers Workwear Active Climate System bent u voorbereid op alles waar u buiten mee in aanraking komt. Zo kunt u een moeilijk klimaat omzetten in extreem werkcomfort. Het hele jaar door.

Cold Windy Hot 

KOUD, NAT, HEET, VEEL WIND?

Buiten werken valt niet mee. Of het nu ijskoud of snikheet is, of als wind en regen u tot stilstand proberen te brengen, het is de uitdaging om comfortabel en goed beschermd te blijven terwijl u toch altijd gemakkelijk bij uw gereedschappen kunt. Met het Snickers Workwear Active Climate System weet u dat dat kan.

Het brede assortiment geavanceerde kledingstukken voor verschillende seizoenen is ontworpen om het probleem van het weer uit de weg te ruimen – zodat u zich volledig op uw werk kunt concentreren om altijd optimaal te presteren.

Draag de juiste kleding.

De juiste kleding dragen is eenvoudig als u goed bent voorbereid. Zorg er gewoon voor dat u uit de juiste kledingstukken kunt kiezen wanneer het weer omslaat. En zorg ervoor dat de kleding die u draagt samen een compleet systeem vormt. Volg dan deze basisregels voor uw kleding tijdens een werkdag:

  • Pas altijd uw kleding aan aan de omgeving
  • Pas uw kleding aan aan uw activiteitenniveau
  • Draag lagen kleding die goed samenwerken
  • Zorg voor vochtafvoer en ventilatie
  • Verhoog tijdelijk de isolatie wanneer u rust

BLIJF WARM ALS HET KOUD IS

Het is makkelijk om u warm aan te kleden wanneer het koud is. Maar er is wat meer aandacht voor nodig om u op de juiste manier te kleden. Want als het werk zwaarder wordt, gaat u transpireren. Maar later, wanneer u het wat rustiger aan gaat doen, koelt het vocht op uw lichaam af en krijgt u het koud.

Wat u nodig heeft is geavanceerde ventilatie en de mogelijkheid om de warmte van uw lichaam te beheersen en te regelen. En dat is precies wat u kunt doen als u zich kleedt in de 3 lagen van Snickers Workwear – om te zorgen voor uitmuntende functionaliteit en werkcomfort.

3-LAGEN SYSTEEM

First, second and third layer.

Eerste laag voor afvoer van vocht.

Zet katoen maar uit het hoofd, dat neemt water op en houdt het vast. Snickers Workwear-ondergoed van zacht en comfortabel 'wicking' polyester houdt uw lichaam droog en warm.

Tweede laag voor isolatie.

Deze kleding is ontworpen om te isoleren door middel van lucht rond uw lichaam die u warm houdt. Kies uit ons geavanceerde assortiment van microfleece, fleece, en dons.

Derde laag voor bescherming tegen het weer.

Hierbij draait alles om betrouwbare winden waterbescherming. Uw kleding moet waterdicht, ademend, sterk en duurzaam zijn. Zoals onze geavanceerde nieuwe A.P.S. kleding.

Zero_temperaturesDENK VEILIG.

Warm blijven in de kou is van fundamenteel belang voor veiligheid op het werk. Als u het koud heeft, kunt u minder snel reageren, wordt u minder effectief en loopt u het risico dat u verkeerde beslissingen neemt. Het menselijk lichaam kan zich aanpassen aan tropische omstandigheden,maar niet aan koud weer.

De oplossing is om uw lichaam altijd te beschermen met de juiste kleding– zoals de kleding voor koud weer van Snickers Workwear.

KLIMAAT COMFORT.

Met geavanceerde ventilatie kunt u de temperatuur aanpassen voor optimaal comfort. De voorste ritssluiting is één manier net als de mogelijkheid om de onderkant van jacks en broeken af te stellen.

Vergeet niet: veel lichaamswarmte ontsnapt via het hoofd – gebruik dus een muts of een pet.

BLIJF DROOG IN DE REGEN

Droog en comfortabel blijven in de regen is een kwestie van het kiezen van het juiste type regenkleding voor uw werk. De keuze hangt af van hoe intensief u werkt en hoe lang u in de regen werkt zonder pauze te nemen.

Als u hard aan het werk bent, is het van fundamenteel belang dat de stof goed ademt voor het ventileren van uw lichaamswarmte. Hoe langer u achter elkaar doorwerkt, hoe meer eisen er worden gesteld aan de waterproof-technologie die in het kledingstuk wordt gebruikt.

rain_3 -2010REGEN EN LAWAAI?

De afneembare beschermende capuchon met geavanceerd afstelsysteem kan over oorbeschermers worden gedragen voor extra warmte in veeleisende omgevingen.

WARMTE EN VENTILATIE.

De geavanceerde anatomische gevormde voering combineert warmte met ventilatie voor een ongeëvenaard werkcomfort. Gazen voering aan de achterkant en in de oksels voor optimale ventilatie en een lekker warme doorgestikte voering aan de voorkant voor de benodigde warmte rond vitale organen zoals het hart en de longen.

BLIJF DROOG.

Rekenop een voortreffelijk droog werkcomfort in ons 2-lagen GORE -TEX® jas met gelaste naden. Het is 100% waterdicht, winddicht en blijft urenlang uitstekend ademen.

REGEL DE TEMPERATUUR

Handige klimaatsregeling bij de taille voor het regelen van de temperatuur. Dicht voor warmte, open voor meer ventilatie.

Met het Snickers Workwear Active Climate System kunt u kiezen tussen 3 verschillende typer regenkledij:

GORE-TEXGore-Tex

Voor 100% droog werkcomfort tijdens langere perioden in de regen, kiest u onze GORE -TEX® kleding.(zie hieronder bij materialen)

A.P.S

APSVoor betrouwbare waterdichte bescherming tijdens kortere perioden in de regen, kiest u onze A.P.S. kleding. (zie hieronder bij materialen)

PU

EN 343 symbolVoor snelle en betrouwbare bescherming tijdens harde regen of minder actieve werkzaamheden, kiest u onze PU kleding. EN 343Bescherming tegen slecht weer.

 

WEES DE WIND TE SLIM AF

Wanneer de wind begint te waaien, kunt u maar beter uitkijken. Want ook als het een droge, heldere dag is, zorgt de wind ervoor dat de temperatuur drastisch daalt. Als u echter het juiste type winddichte werkkleding kiest, blijft u warm en comfortabel.

cheat the wind

Net als met regenkleding hangt de keuze af van hoe intensief u werkt en hoe lang u buiten blijft. Als u hard aan het werk bent, is de ademing van de stof fundamenteel voor het ventileren van uw lichaamswarmte. Hoe langer u achter elkaar doorwerkt, hoe meer eisen er worden gesteld aan de windproof-technologie die in het kledingstuk wordt gebruikt.

PROTECTIVE FLLEECE

Voor betrouwbare winddichte bescherming tijdens minder actieve werkzaamheden is Snickers Workwear Protective Fleece ideaal.

SOFT SHELL

Voor winddichte bescherming tijdens kortere perioden is een Snickers Workwear Soft Shell jack de perfecte keuze.

WINDSTOPPER®

Voor 100% winddichte bescherming tijdens lange perioden waarin u hard moet werken, kiest u onze goed ademende WINDSTOPPER ® Fleece of Soft Shell kleding.

 

BLIJF AANGENAAM KOEL ALS HET WARM IS

Ventilatie is essentieel in zeer warm en vochtig weer. Snickers Workwear-kleding voor warm weer heeft geavanceerde designs en intelligente materialen voor buitengewoon werkcomfort, ventilatie en functionaliteit.

Enkele voorbeelden zijn onze serie-3 broek van in CoolTwill, onze originele "Pirate" broek met maximale ventilatie en onze geweldige werkshorts met alle benodigde zakken.

HIGH-TECH STOFFEN

Onze high-tech A.V.S stof bestaat uit een innovatieve mix van polyester en bamboe koolstof. De bamboe wordt fijngemalen tot nanoformaat, een miljoenste van een milimeter, en met de polyestervezels vermengd.

Het resultaat is een materiaal met een hoog ademend vermogen, dat u uitzonderlijk vochttransport, UV-bescherming en bescherming tegen nare luchtjes oplevert.

HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE AAN HET WERK

Bij Snickers Workwear maken we bij voorkeur gebruik van geavanceerde materialen in onze ontwerpen voor werkkleding. We maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen – wanneer en waar die het draagcomfort, veiligheid en duurzaamheid kunnen verbeteren.

Gore-Tex

A.P.S

Windstopper

A.V.S

A.I.S

UV Protection

A.I.S

ConfidenceInTextiles

Cordura

Super Fabric

CoolMax

GORE -TEX® MATERALEN

GORE-TEX®-werkkleding is uiterst duurzaam, waterdicht om u droog te houden, winddicht om u warm te houden en ademend om u de hele dag door comfortabel te houden. Het GORE-TEX®-membraan bestaat uit meer dan 1,4 miljoen poriën per vierkante centimeter.

Gore-Tex materials

De poriën zijn 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel, maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul. Dit voorkomt dat er water binnendringt en tevens helpt het bij het natuurlijke afkoelingsproces van uw lichaam doordat er transpiratievocht kan ontsnappen. Speciale GORE-SEAM®-tape zorgt ervoor dat alle naden 100% waterdicht zijn.

Windstopper logotype.WINDSTOPPER® MATERIALEN

WINDSTOPPER®-materialen combineren een volledige winddichtheid met een maximaal ademend vermogen om u warm en comfortabel te houden:

  • De winddichtheid beschermt uw lichaamswarmte tegen de ijzige invloeden van weer en wind.
  • Maximaal ademend vermogen voorkomt oververhitting en ophoping van transpiratie doordat transpiratievocht eenvoudig kan ontsnappen.

Windstopper materials

Een duurzame waterafstotende afwerking zorgt voor extra bescherming tegen de elementen.

ais ais
A.I.S. ACTIVE INSULATION SYSTEM

Een lichtgewicht, zachte micro-fleece stof. Dit is een ideale middelste laag voor activiteiten buitenshuis vanwege de goede isolerende en vochtafvoerende eigenschappen.

A.I.S Active insulation system

Zo blijft u warm, droog en comfortabel. Beschikbaar in twee versies: met en zonder winddicht membraan.

a.v.sA.V.S. ACTIVE VAPORIZE SYSTEM

High-tech, lichtgewicht stof. Deze kleding heeft uitstekende ademende eigenschappen, zodat u zich ook bij zwaar werk droog en comfortabel blijft voelen.

A.V.S Active Vaporize System

APSA.P.S. ACTIVE PROTECTION SYSTEM

Houdt u droog en comfortabel bij zware omstandigheden. De 3-laags constructie is ontwikkeld om wind, water en vuil buiten te houden en toch optimaal ademend te zijn.

A.P.S Active protection system

Een lichtgewicht en high-tech stof. Het kledingstuk heeft uitstekendeademende eigenschappen die uw lichaam droog en comfortabel te houden tijdens zware activiteit.

CorduraCORDURA®

Materiaal: 100 % polyamide. Eigenschappen: Cordura® van Dupont is een hightechstof, gemaakt van polyamidevezel met een luchtige structuur, die voldoet aan de strengste normen op het gebied van sterkte en duurzaamheid, maar toch licht en stijlvol blijft.

Omdat het een extreem stevig en slijtvast materiaal is, gebruiken we het voor de versterking van slijtgevoelige delen van Snickerskleding, zoals zakken, knieën en mouwen. Bovendien is het water- en vuilafstotend, eenvoudig te verzorgen en vormvast. Dit materiaal is niet geschikt voor lassen of slijpen.

CoolmaxCOOLMAX®

Coolmax®-stoffen zijn ontworpen om vocht van het lichaam weg te voeren en om de droogtijd van de stof te verbeteren, zodat u zich langer koel en droog voelt. Via kanalen in de vezelstructuur van de stof is Coolmax® in staat transpiratie te verplaatsten, weg van het lichaam naar de buitenkant van de stof, waar het snel kan verdampen.

De prestaties van Coolmax® zijn inherent aan de vezelstructuur zelf. Deze vezelstructuur zorgt voor consistente prestaties, was na was. Door de zachte, lichtgewicht en ademende stof voelen uw kleren altijd natuurlijk aan. De extra prestaties van de stof houden uw kleren comfortabel en voorzien uw dagelijkse kleding te allen tijde van koel comfort.

SuperFabricSUPERFABRIC® BRAND MATERIAAL

SuperFabric® brand material is een geavanceerd in meerdere stappen ontworpen proces dat gewone stoffen verandert in een reeks unieke, beschermende oplossingen, die algemeen bekend staan alsSuperFabric®-materialen.

Deze nieuwe beschermende stoffen zijn ontwikkeld voor optimale weerstand tegen snijden, prikken en schuren terwijl ze toch zeer flexibel blijven. Optionele eigenschappen zoals vlamwerendheid, speciale grip en dergelijke zorgen voor een complete, op maat gemaakte oplossing.

UV-Protection logotype.UV-PROTECTIE

Teveel direct zonlicht kan de huid beschadigen. UV-beschermende kleding van Snickers is voorzien van een UPF (Ultraviolet Protection Factor) van 40+ of 50+.

We hebben onze kleding getest in overeenstemming met de internationale normen EN 13758 en AS/NZS 4399:1996.

Confidence in Textiles

VERTROUWEN IN TEXTIEL

De International Oeko-Tex® Association is een onafhankelijk testinstituut dat textiel test op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex® Standard 100 voor textielproducten van alle types die geen enkel risico vormen voor de gezondheid.

Het Oeko-Tex® label geeft de extra voordelen aan van geteste veiligheid voor huidvriendelijke kleding en ander textiel.

ONZE KLEURCODES

colour key NL

SYMBOLEN

Deze symbolen helpen u het juiste kledingstuk te kiezen. Ze worden gebruikt in de productbeschrijvingenDe volgende definities zijn van toepassing:

SNICKERS WORKWEAR KENMERKEN.

KneeGuard™
Multi pocketMultiPocket™
Mobile phoneMobile phone

CE NORMERINGEN.

PPEPersonal Protective Equip­­ment (PPE).

When the CE mark is used alone in our trouser descriptions, it refers to knee protection. It is also used to show that our work gloves fulfill CE standards.

EN 343 symbolEN 343 Protection against foul weather.

This standard encompasses materials and stitching and is divided into two sections: water penetration and resistance to water vapour.

For water penetration there are 3 classes, where Class 2 requires Wp (water pressure) ≥ 8000 Pa and Class 3 requires Wp ≥ 13000 Pa. Class 1 requires the same as Class 2, but without pre-treatment.

For resistance against water vapour, that is to say RET, (the lower the rating the greater the penetration) there are 3 classes:

Class 1: RET ≥ 40
Class 2: 20 < RET ≤ 40
Class 3: RET ≤ 20

Water penetration is noted at the top in the symbol and resistance to water vapour is at thebottom in the symbol.

EN 471EN 471 High Visibility warning clothes.

This standard specifies requirements for clothing capable of signalling the user's presence visually. Performance requirements are included for colour and retroreflection as well as for minimum areas and for the disposition of the materials.

There are 3 different classes (class 3 is the highest class).

Class 3: Total fluorescent area must be at least 0.8 m² and 0.2 m² reflective material.
Class 2: Total fluorescent area must be at least 0.5 m² and 0.13 m² reflective material.
Class 1: Total fluorescent area must be at least 0.14 m² and 0.10 m² reflective material.

EN388EN 388 Gloves giving protection for mechanical risks.

This standard applies to all kinds of protective gloves in respect of physical and mechanical aggressions caused by abrasion, blade cut, tearing and puncture. Protection against mechanical risks is expressed by a pictogram followed by four numbers (performance levels), each representing test performance against a specific risk. The performance level is from 1-5, where 4 or 5 is the best result.

a. Resistance to abrasion: based on the number of cycles required to abrade through the sample glove.

b. Blade cut resistance: based on the number of cycles required to cut through the sample at a constant speed.

c. Tear resistance: based on the amount of force required to tear the sample.

d. Puncture resistance: based on the amount of force required to pierce the sample with a standard sized point.

In all cases, 0 indicates the lowest level of performance, as follows. These are the requirements for each performance levels. The performance level is displayed alongside the pictogram.

Performance level
0
1
2
3
4
5
a. Abrasion resistance (cycles) <100 100 500 2000 8000
b. Blade cut resistance (factor) <1.2 1.2 2.5 5.0 10.0 20.0
c. Tear resistance (newton) <10 10 25 50 75
d. Puncture resistance (newton) <20 20 60 100 150
EN 511EN 511 Protecive gloves against cold.

This standard applies to any gloves to protect the hands against convective and contact cold down to –50 °C. Protection against cold is expressed by a pictogram followed by a series of 3 performance levels, relating to specific protective qualities.

a. Resistance to convective cold: Performance level 0–4. Based on the thermal insulation properties of the glove which are obtained by measuring the transfer of cold via convection.

b. Resistance to contact cold: Performance level 0–4. Based on the thermal resistance of the glove material when exposed to contact with a cold object.

c. Permeability by water: 0 or 1. 0 = water penetration after 30 minutes of exposure. 1 = no water penetration.

X=performance level not tested.

All gloves must also achieve at least performance level 1 for abrasion and tear according to EN 388.

EN 11611EN 11611 Welding protection.

EN 11611 This standard specifies minimum basic safety requirements and test methods for protective clothing including hoods, aprons, sleeves and gaiters that are designed to protect the wearer's body including head and feet and that are to be worn during welding and allied processes with comparable risks.

A1: Indicates that the garments meet the requirements for limited flame spread for surface ignition.
A2: Indicates that the garments meet the requirements for limited flame spread for bottom-edge ignition.

Class 1: Manual welding techniques with light formation of splatters and drops.
Class 2: Manual welding techniques with heavy formation of splatters and drops.

EN 11612EN 11612 Heat & flame protection.

This standard specifies performance for garments made from flexible materials, which are designed to protect the wearer's body, except the hands, from heat and /or flame.

CLASS OF GARMENT:
A Limited flame spread
A1 Surface ignition
A2 Bottom edge ignition
B Convective heat
C Radiant heat
D Molten aluminium splash
E Molten iron splash
F Contact heat
EN 1149EN 1149 Electrostatic properties.

This European Standard specifies material and design requirements for electrostatic dissipative protective clothing, used as part of a total earthed system, to avoid incendiary discharges.

The material shall meet requirements according to EN 1149-1 (Surface resistance) or 1149-3 (Induction charging). The requirements may not be sufficient in oxygen enriched flammable atmospheres. This European Standard is not applicable for protection against mains voltages.

Save your knees
EN 14404 Knee Protection Standard.

This standard encompasses the size, force distribution, penetration resistance and user testing of kneepads.

Type 2, Level 1
Reliable knee protection for craftsmen with a mobile working environment that involves regular kneeling to perform their job. Designed to protect the knees from pebbles, nails and other small objects up to 1 cm on hard and flat surfaces.

Type 2, Level 0
Effective knee protection for craftsmen who occasionally need to work on their knees indoors. Designed to protect the knees on flat surfaces.

Snickers Workwear kneepads are designated and certified for use with the Snickers Workwear trousers' knee pockets, according to EN 14404:2010. The kneepads are not certified for other branded trousers.

WAS INSTRUCTIES.

Do not iron Do not iron
Iron max 110 Iron at maximum 110°C
Iron max 150 Iron at maximum 150°C
Iron max 200 Iron at maximum 200°C
40 degree Maximum washing temp. 40°C
60 degree Maximum washing temp. 60°C
85 degree Maximum washing temp. 85°C
Dry cleaning Dry cleaning
No dry cleaning Do not dry clean
Tumble dry normal Tumble drying normal temp.
Tumlel drying norm Tumble drying lower temp.
Do not tumble Do not tumble dry
No bleach No Bleach

 

WINDSTOPPER® HOUD JE WARM EN REGELT DE LICHAAMSWARMTE

Snickers Workwear brengt een nieuwe Soft Shell jack en fleece jack op de markt in Windstopper®-materiaal. Deze zijn resistent tegen koude en volledig winddicht. Een unieke eigenschap is dat het lichaam droog blijft gedurende zware werkdagen.

8888 WINDSTOPPER® Soft Shell JacketIn het winter- en herfstseizoen heeft de vakman behoefte aan aangepaste kleding die hem warm houdt, maar die hem ook tegelijkertijd een fris en droog gevoel geeft. De nieuwe Snickers Soft Shell jack en fleece jack in Windstopper®-materiaal hebben alles in huis om aan deze behoeften te voorzien.

Dit geavanceerde 3-lagen Windstopper®-materiaal zorgt ervoor dat wind en koude geen kans krijgen. Bovendien bevatten Windstoppers een extra binnenlaag die de lichaamstemperatuur regelt. Daarnaast kan de drager zijn temperatuur zelf regelen via een klimaat regelende functie ter hoogte van het middel. Comfortabeler bestaat niet!

Je van de juiste kleding voorzien moet makkelijk zijn en het is niet de bedoeling dat de vakman van kleding moet veranderen wanneer het kouder wordt of wanneer hij of zij transpireert. Onze nieuwe Windstopper jassen hebben een uitstekend klimaat-comfort en een geavanceerd design, zegt Petra Engström, Product Manager bij Snickers Workwear.

Een ergonomische snit maakt het makkelijk om onbelemmerd te werken en een zachte micro-fleece voering geeft een aangenaam warm gevoel. Een ander leuk detail zijn de gemakkelijk toegankelijke zakken en een klein zakje om de mobiele telefoon in op te bergen.

8088 WINDSTOPPER® Fleece JacketDoor de extra Cordura® versterking van de zakken, mouwen en zoom is de Soft Shell jas slijtvast. De fleece jas is extra warm en heeft een geïntegreerde  capuchon voor een optimale bescherming.

De Windstopper® Soft Shell jas is beschikbaar in de maten XS-XXXL in de kleuren zwart, red chilly/zwart, olijfgroen/zwart en staalgrijs.

De Windstopper fleece jas is beschikbaar in de maten XS-XXXL in de kleuren zwart, red chilly/zwart, olijfgroen en staalgrijs.


SNICKERS WORKWEAR’S ULTIEME ALLWEATHER JACK

Alle professionals kunnen zich voorbereiden op regenachtige en winderige dagen van de herfst met de nieuwe XTRGore-Tex Allweather Jack van Snickers WorkwearOntwikkeld voor zware omstandigheden voert het jack vocht weg van de drager om ook bij lange diensten droog te blijven.

1888 XTR GORE -TEX® Shell Jacket

Hard werkende professionals verdienen het besteDaarom ontwikkelde SnickersWorkwear het geavanceerd Allweather-en Shell Jack XTR Gore-Tex.

Het jack werd in september geintroduceerd. Dit 3-laags jack heefteen superieure wind-, en waterdichtheid.In vergelijking met veel andere jackskande drager gemakkelijk de temperatuurreguleren, onafhankelijk van de weers-,en werkomstandigheden.

Het materiaal mag niet worden verwartmet Gore-Tex gebruikt in sportkleding, omdat de eisen die aan Gore-Texwerkkleding worden gesteld aanzienlijk hoger zijn. XTR Gore-Tex is onderworpen aan geavanceerde tests onder extremeomstandigheden. Daarnaast hebben ook professionele vakmensen het jack getest op functionaliteit, comfort en design.

Veel Allweather Jacks zijn nietgeschikt voor de professionele vakmensen in hun dagelijkse werk.Ze hebben niet de juiste wind-, enwaterdichtheid om lange shiftste verduren. Dat is niet het geval voor de XTR Gore-Tex, die de vakman in weer en wind droog houdt. Ook is het comfortabel om in te werken, omdat het beschikt over eenergonomische snit waardoor de vakman zonder beperkingen kan werken, zegt Petra Engström, Product Manager bij Snickers Workwear.

Het jack heeft een voering en getapete nadenAndere slimme functies zijn onder meer een geïntegreerde beschermende capuchon en grote verstelbare zakken met waterdichte ritsen.

XTR Gore-Tex is leverbaar in de maten XS-XXXL en in de kleuren zwart en zwart/geel.

XTR Gore-Tex is ook leverbaar als een 2-laags Jack in de maten XS-XXXL en in de kleuren zwart, olijf groen/zwart en staalgrijs/zwart.

BEKIJK ONZE NIEUWE SWEATSHIRTS

MEER DAN ALLEEN MOOI

sweatshirt 2820

Hoodie op of af? Aan jouw de keuze in deze hardwerkende hoodie gemaakt van zware en slijtvaste maar toch ook zachte en comfortabel stof. Voorzien van duimgrippen om manchetten in positie te houden.

2815 Logo Hoodie

Een gegeven voor elke vakman.Ronde hals sweater met een modern design en gedrukt Snickers Workwear logo op de borstSlijtvastetrots op zijn best.

2820 Logo Sweatshirt

sweatshirt 2815

Open om te ventileren, sluit om warm te blijven. Geniet van deze hardwerkende zipped hoodiegemaakt in zwareduurzame stof die ook zacht en comfortabel is. Voorzien van duimgrippen om manchetten in positie te houden.

2816 Zipped Logo Hoodie