Bedrijfskleding en werkkleding koop je veilig online

Veiligheidskleding Guard.

Havep 5Safety Image

 

HaVeP introduceert GUARD kledinglijn

HaVeP Workwear introduceert haar nieuwste kledinglijn: GUARD. Deze kledinglijn die bestaat uit diverse modellen combineert work fashion met bescherming tegen uiteenlopende risico's. GUARD is ontwikkeld op basis van de meest recente inzichten op het gebied van veiligheid en voldoet aan de strengste veiligheidseisen zoals vastgelegd in de EN/ISO normen.

GUARD & Bescherming

Zoals de naam al doet vermoeden beschermt de kledinglijn in diverse werksituaties. De werkkleding is volledig getest en gecertificeerd door Centexbel. De kledinglijn voldoet hiermee aan de vereiste normen en de richtlijn 89/686/EG. Hierdoor kan men er zeker van zijn dat GUARD bescherming biedt tegen de vijf voornaamste veiligheidsrisico's zoals hitte, lasspatten of spatchemicaliën. 

EN 1149 EN 13034 IEC 61482 ISO 11611 EN ISO 11612

Bescherming tegen elektrostatische oplading
Bescherming tegen vloeibare chemicaliën
Bescherming tegen thermische gevaren van elektrische vlamboog
Bescherming bij lassen en verwante werkzaamheden
Bescherming tegen hitte en vlammen.

Elk gecertificeerd kledingstuk is voorzien van een gebruikersinstructie. Hierin zijn zaken opgenomen als waar het kledingstuk bescherming tegen biedt of hoe zij gereinigd moet worden. Zolang men zich aan de voorschriften houdt kan men zich verzekeren van een lang draagplezier.

Slitex heeft als eerste het dit nieuwe en innovative assortiment in haar webwinkel opgenomen.

Kijk voor meer informatie over GUARD op Havep Guard by Slitex.