Snickers 2724 AllroundWork 37.5 ® Technologie Polo Shirt Zwart

Excl. BTW € 41,25  
Op voorraad

Ervaar het draagcomfort van dit polo shirt tijdens je werkdag, ook als je hard werkt in een warme omgeving. De stof met speciale 37.5 ® wafelstructuur zorgt voor een goede ventilatie en vochtafvoer, voor het beste in klimaatcontrole. Maten: XS t/m 3XL   Maattabel

37.5® Technologie verkoelt wanneer het warm is en warmt op als het afkoelt.

Ervaar het draagcomfort van dit polo shirt tijdens je werkdag, ook als je hard werkt in een warme omgeving. De stof met speciale 37.5 ® wafelstructuur zorgt voor een goede ventilatie en vochtafvoer, voor het beste in klimaatcontrole.

  • 37.5 ® Technologie voor draagcomfort en klimaatbeheersing.
  • Stof met wafelstructuur voor uitzonderlijke vochtafvoer
  • Geribde kraag en manchetten
  • Voorzien van borstzak

Materiaal 100 % polyester 100 % (37.5® 45 %) 185 g/m2

Maten: XS t/m 3XL   Maattabel

Do not bleach Do not dry clean Regular ironing, steam or dry, may be performed at Medium setting (150º C, 300º F). Machine wash 40 degrees C A machine dryer may not be used.

Kokosnoten & vulkanisch zand verbeteren de prestaties van vakmensen

De actieve deeltjes, afkomstig van vulkanisch zand en geactiveerde koolstof van de schil van kokosnoten, die diep in de vezels ingebed zijn zorgen voor een kortere droogtijd en een efficiëntere afkoeling van het lichaam. De microscopische koosltofdeeltjes kunnen zowel de infrarode lichtenergie die het lichaam afgeeft zowel absorberen als vrijgeven, waardoor de huid snel kan opwarmen of afkoelen wanneer het nodig is.
Meer...
Aanbevolen Producten